reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kupiłam do szpitala na 50/56 bo nie mam ani ciotki ciuchów ba 56 z mojej sterty ciuchów, a niech mi się urodzi takie malutkie na 50 to utonie w 60tkach, a tak poza tym to zaczęłam wymiekkac z nadążeniem za wami :D

Załączniki

• A175105E-32B6-4962-B4D9-3224D34EB59A.jpeg
    A175105E-32B6-4962-B4D9-3224D34EB59A.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Czyli wg osób które wierzą w zabobony generalnie nic nie wolno oprócz obwiązywania się wstążkami :-D
Ja się cieszę.. przynajmniej skorzystałam na nożach :-D ale faktycznie bzdury totalne niczym rzucanie czarów i złych uroków na nienarodzone dziecko i matkę :-D

Haha o nożach nie słyszałam[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] dobre[emoji16] Ja też nie wierzę w takie rzeczy[emoji16] zegarki i buty mamy za sobą, a mimo to jesteśmy razem[emoji16]
Ale powiem wam apropo tego, że koleżanka do mnie dzwoni i pyta czy może przyjść z córką..
Myślę, o co chodzi??? Mała ma 6 miesięcy, przecież jej w domu nie zostawi[emoji23] A ona, że jest taki zabobon żeby do. kobiety w ciąży nie przychodzić z małymi dziećmi[emoji23][emoji23][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] umarłam[emoji41]

witajcie dziewczyny :) u mnie piękna, słoneczna pogoda ;) 25 stopni ma dzisiaj być :D ja znowu nie mogłam się ułożyć do spania, i przekręcałam się chyba ze 100 razy :D :D

Tez miałam kiepską noc. Coraz gorzej mi się śpi. A siku nadal chodzę z 8-9 razy..

Hej dziewczyny. Ciaza to jednak wyjatkowy stan. Bylam dzis po warzywa na targowisku i spotkalam się z taką życzliwością, że wrocilam pozytywnie nastawiona. Uslyszalam multum gratulacji od spotkanych znajomych i cioci, którą spotkalam. Nawet pan u ktorego kupilam skarpetki pogratulowal i powiedzial ze sam spodziewa się wnuka.
O jak miło[emoji16] i dzień od razu staje się pozytywny[emoji16]

Hej dziewczyny, ale dzisiaj mi się dobrze spało :) jutro już wizyta u ginka, ciekawe ile mały waży :D
Mam wyniki krzywej i jakieś bardzo niskie te wyniki mi się wydają :o
Na czczo: 74,10
Po 1h: 73,20
Po 2h: 88,40.
Zgodnie z normami wypisanymi na wyniku niby jest ok, ale to też nic złego że są takie niskie?

Myślę, że są ok. Za niskie lepiej, niż jakby były za wysokie[emoji16]

Ja kupiłam do szpitala na 50/56 bo nie mam ani ciotki ciuchów ba 56 z mojej sterty ciuchów, a niech mi się urodzi takie malutkie na 50 to utonie w 60tkach, a tak poza tym to zaczęłam wymiekkac z nadążeniem za wami :D

Super te ubranka[emoji7]

Sliczne te ciuszki ❤ ja mam kilka na 56 wiecej nie kupuje na ten rozmiar,teraz biore na 62 i 68 :D

Haha o nożach nie słyszałam[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] dobre[emoji16] Ja też nie wierzę w takie rzeczy[emoji16] zegarki i buty mamy za sobą, a mimo to jesteśmy razem[emoji16]
Ale powiem wam apropo tego, że koleżanka do mnie dzwoni i pyta czy może przyjść z córką..
Myślę, o co chodzi??? Mała ma 6 miesięcy, przecież jej w domu nie zostawi[emoji23] A ona, że jest taki zabobon żeby do. kobiety w ciąży nie przychodzić z małymi dziećmi[emoji23][emoji23][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] umarłam[emoji41]

Tez miałam kiepską noc. Coraz gorzej mi się śpi. A siku nadal chodzę z 8-9 razy..

O jak miło[emoji16] i dzień od razu staje się pozytywny[emoji16]

Myślę, że są ok. Za niskie lepiej, niż jakby były za wysokie[emoji16]

Super te ubranka[emoji7]
Moja nama jak mi kupu jakis noz (a cale wyposazenie kuchni mam od niej ,a bo to mi sie pewnie przyda itd) zawsze mnie kłujnie bo to po to zebym sie nie uciela... a i tak sie zawsze przetne nowym nozem :D

@luiza jednak z cukru i typowo ze słodkiego musze zrezygnować. Na czczo miałam 78 a po śniadaniu po godzinie (bulka z pomidorem ogórkiem 2 fantazje i kawa z cukrem ) 187.... żegnajcie słodkie [emoji53][emoji53][emoji53] zobaczymy po 2 godzinie ile będzie

Zobacz załącznik 850389 Zobacz załącznik 850390 Przesiedziałem w lidlu godzinę :D są spodenki 2x za 12.99 i body podpinanie z przodu 2z za 12.99. Bardzo mi się podobają kolorki i wzory , jestem zachwycona
Śliczne :):)
Hej dziewczyny, ale dzisiaj mi się dobrze spało :) jutro już wizyta u ginka, ciekawe ile mały waży :D

Mam wyniki krzywej i jakieś bardzo niskie te wyniki mi się wydają :o
Na czczo: 74,10
Po 1h: 73,20
Po 2h: 88,40.

Zgodnie z normami wypisanymi na wyniku niby jest ok, ale to też nic złego że są takie niskie?
Super wyniki :* ja miałam podobne chyba , z tego co pamiętam :)
Śliczne :) j do szpitala też wezmę 56 :D
@luiza jednak z cukru i typowo ze słodkiego musze zrezygnować. Na czczo miałam 78 a po śniadaniu po godzinie (bulka z pomidorem ogórkiem 2 fantazje i kawa z cukrem ) 187.... żegnajcie słodkie [emoji53][emoji53][emoji53] zobaczymy po 2 godzinie ile będzie
Mogłaś zjeść bułkę i kawe z cukrem a fantazje dopiero później, bo w takich serkach jest dużo cukru. Rozkladaj to sobie jakoś w czasie i może tyle nie będzie skakać :)

To chyba jakiś koszmar, zeby pilnować wszystkiego co się wkłada do ust....

reklama
Śliczne :):)

Super wyniki :* ja miałam podobne chyba , z tego co pamiętam :)

Śliczne :) j do szpitala też wezmę 56 :D

Mogłaś zjeść bułkę i kawe z cukrem a fantazje dopiero później, bo w takich serkach jest dużo cukru. Rozkladaj to sobie jakoś w czasie i może tyle nie będzie skakać :)
Tak mogłam[emoji53] no i po 2h 155... ciężko to widzę [emoji53]

Do góry