reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Czyli wg osób które wierzą w zabobony generalnie nic nie wolno oprócz obwiązywania się wstążkami
Ja się cieszę.. przynajmniej skorzystałam na nożach ale faktycznie bzdury totalne niczym rzucanie czarów i złych uroków na nienarodzone dziecko i matkę
Haha o nożach nie słyszałam[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] dobre[emoji16] Ja też nie wierzę w takie rzeczy[emoji16] zegarki i buty mamy za sobą, a mimo to jesteśmy razem[emoji16]
Ale powiem wam apropo tego, że koleżanka do mnie dzwoni i pyta czy może przyjść z córką..
Myślę, o co chodzi??? Mała ma 6 miesięcy, przecież jej w domu nie zostawi[emoji23] A ona, że jest taki zabobon żeby do. kobiety w ciąży nie przychodzić z małymi dziećmi[emoji23][emoji23][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] umarłam[emoji41]
witajcie dziewczyny u mnie piękna, słoneczna pogoda 25 stopni ma dzisiaj być ja znowu nie mogłam się ułożyć do spania, i przekręcałam się chyba ze 100 razy
Tez miałam kiepską noc. Coraz gorzej mi się śpi. A siku nadal chodzę z 8-9 razy..
O jak miło[emoji16] i dzień od razu staje się pozytywny[emoji16]Hej dziewczyny. Ciaza to jednak wyjatkowy stan. Bylam dzis po warzywa na targowisku i spotkalam się z taką życzliwością, że wrocilam pozytywnie nastawiona. Uslyszalam multum gratulacji od spotkanych znajomych i cioci, którą spotkalam. Nawet pan u ktorego kupilam skarpetki pogratulowal i powiedzial ze sam spodziewa się wnuka.
Hej dziewczyny, ale dzisiaj mi się dobrze spało jutro już wizyta u ginka, ciekawe ile mały waży
Mam wyniki krzywej i jakieś bardzo niskie te wyniki mi się wydają
Na czczo: 74,10
Po 1h: 73,20
Po 2h: 88,40.
Zgodnie z normami wypisanymi na wyniku niby jest ok, ale to też nic złego że są takie niskie?
Myślę, że są ok. Za niskie lepiej, niż jakby były za wysokie[emoji16]
Ja kupiłam do szpitala na 50/56 bo nie mam ani ciotki ciuchów ba 56 z mojej sterty ciuchów, a niech mi się urodzi takie malutkie na 50 to utonie w 60tkach, a tak poza tym to zaczęłam wymiekkac z nadążeniem za wami
Super te ubranka[emoji7]
E
Ewka34
Gość
Sliczne te ciuszki ❤ ja mam kilka na 56 wiecej nie kupuje na ten rozmiar,teraz biore na 62 i 68Ja kupiłam do szpitala na 50/56 bo nie mam ani ciotki ciuchów ba 56 z mojej sterty ciuchów, a niech mi się urodzi takie malutkie na 50 to utonie w 60tkach, a tak poza tym to zaczęłam wymiekkac z nadążeniem za wami
E
Ewka34
Gość
Moja nama jak mi kupu jakis noz (a cale wyposazenie kuchni mam od niej ,a bo to mi sie pewnie przyda itd) zawsze mnie kłujnie bo to po to zebym sie nie uciela... a i tak sie zawsze przetne nowym nozemHaha o nożach nie słyszałam[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] dobre[emoji16] Ja też nie wierzę w takie rzeczy[emoji16] zegarki i buty mamy za sobą, a mimo to jesteśmy razem[emoji16]
Ale powiem wam apropo tego, że koleżanka do mnie dzwoni i pyta czy może przyjść z córką..
Myślę, o co chodzi??? Mała ma 6 miesięcy, przecież jej w domu nie zostawi[emoji23] A ona, że jest taki zabobon żeby do. kobiety w ciąży nie przychodzić z małymi dziećmi[emoji23][emoji23][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] umarłam[emoji41]
Tez miałam kiepską noc. Coraz gorzej mi się śpi. A siku nadal chodzę z 8-9 razy..
O jak miło[emoji16] i dzień od razu staje się pozytywny[emoji16]
Myślę, że są ok. Za niskie lepiej, niż jakby były za wysokie[emoji16]
Super te ubranka[emoji7]
zanka200389
Sindi_@
No to przeplacilam ostatnio kupiłam w Lidlu dwupaki po 19. 99 zł złapała okazjęZobacz załącznik 850389 Zobacz załącznik 850390 Przesiedziałem w lidlu godzinę są spodenki 2x za 12.99 i body podpinanie z przodu 2z za 12.99. Bardzo mi się podobają kolorki i wzory , jestem zachwycona
E
Ewka34
Gość
To duzo ci podskoczylo@luiza jednak z cukru i typowo ze słodkiego musze zrezygnować. Na czczo miałam 78 a po śniadaniu po godzinie (bulka z pomidorem ogórkiem 2 fantazje i kawa z cukrem ) 187.... żegnajcie słodkie [emoji53][emoji53][emoji53] zobaczymy po 2 godzinie ile będzie
G
gosc12
Gość
ŚliczneZobacz załącznik 850389 Zobacz załącznik 850390 Przesiedziałem w lidlu godzinę są spodenki 2x za 12.99 i body podpinanie z przodu 2z za 12.99. Bardzo mi się podobają kolorki i wzory , jestem zachwycona
Super wyniki :* ja miałam podobne chyba , z tego co pamiętamHej dziewczyny, ale dzisiaj mi się dobrze spało jutro już wizyta u ginka, ciekawe ile mały waży
Mam wyniki krzywej i jakieś bardzo niskie te wyniki mi się wydają
Na czczo: 74,10
Po 1h: 73,20
Po 2h: 88,40.
Zgodnie z normami wypisanymi na wyniku niby jest ok, ale to też nic złego że są takie niskie?
Śliczne j do szpitala też wezmę 56Ja kupiłam do szpitala na 50/56 bo nie mam ani ciotki ciuchów ba 56 z mojej sterty ciuchów, a niech mi się urodzi takie malutkie na 50 to utonie w 60tkach, a tak poza tym to zaczęłam wymiekkac z nadążeniem za wami
Mogłaś zjeść bułkę i kawe z cukrem a fantazje dopiero później, bo w takich serkach jest dużo cukru. Rozkladaj to sobie jakoś w czasie i może tyle nie będzie skakać@luiza jednak z cukru i typowo ze słodkiego musze zrezygnować. Na czczo miałam 78 a po śniadaniu po godzinie (bulka z pomidorem ogórkiem 2 fantazje i kawa z cukrem ) 187.... żegnajcie słodkie [emoji53][emoji53][emoji53] zobaczymy po 2 godzinie ile będzie
MalinaMalina
To chyba jakiś koszmar, zeby pilnować wszystkiego co się wkłada do ust....@luiza jednak z cukru i typowo ze słodkiego musze zrezygnować. Na czczo miałam 78 a po śniadaniu po godzinie (bulka z pomidorem ogórkiem 2 fantazje i kawa z cukrem ) 187.... żegnajcie słodkie [emoji53][emoji53][emoji53] zobaczymy po 2 godzinie ile będzie
reklama
zanka200389
Tak mogłam[emoji53] no i po 2h 155... ciężko to widzę [emoji53]Śliczne
Super wyniki :* ja miałam podobne chyba , z tego co pamiętam
Śliczne j do szpitala też wezmę 56
Mogłaś zjeść bułkę i kawe z cukrem a fantazje dopiero później, bo w takich serkach jest dużo cukru. Rozkladaj to sobie jakoś w czasie i może tyle nie będzie skakać