E
Ewka34
Gość
Tzn czeka na mnie caly pelny barek nalewek swojskich.. kazde osobno z malin,jagod,jezyn,hyczki,mandarynek,cytryn,truskawki(pyszna), nalewka z kawy i pomaranczy to byla porazka hyhyJuż byś chciała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn czeka na mnie caly pelny barek nalewek swojskich.. kazde osobno z malin,jagod,jezyn,hyczki,mandarynek,cytryn,truskawki(pyszna), nalewka z kawy i pomaranczy to byla porazka hyhyJuż byś chciała
Mój już czuł kilka tygodni temu a dzisiaj w końcu Alicja kopnęła córkę brata, przyszła rano i szybko ją zawołałam żeby dała rączkę. W szoku byłaMoj tez ostatnio nie mogl spac w nocy i mowil ze mala mnie kopala az caly brzuch chodzil i ze sie z nia bawil hyhy a gdy corcia chce poczuc to mala akurat sie buntuje i nie daje hyhy
Na jesieni miałam problem ze skoczogonkami na grzybach, mówię Wam, to była totalna masakra, czarno na podłodze, a jak grzyby się suszyły, to kilka razy musiałam odkurzać, bo się rozłaziły (niestety suszyć musiałam w mieszkaniu). Do tego jak je ścierą traktowałam z podłogi, to jeszcze taki zapach szedł, że nos wykręcało. Na szczęście jak grzyby ususzyły się, to robale wypadły.A powiedz jak sie pozbywasz tych czarnych robaczkow? Bo mysmy zostawiali na dzien ale i tak nie wszystmie wychodzily i trzeba bylo pojedynczo strzepywac je z kwiatka
Wierze ,tymbardziej ze te robaczki sa pod gabka i w gabce.. grzyb zdrowy tzn korzen a w gabce tyle tego.. u nas tez bylo tego sporo..Na jesieni miałam problem ze skoczogonkami na grzybach, mówię Wam, to była totalna masakra, czarno na podłodze, a jak grzyby się suszyły, to kilka razy musiałam odkurzać, bo się rozłaziły (niestety suszyć musiałam w mieszkaniu). Do tego jak je ścierą traktowałam z podłogi, to jeszcze taki zapach szedł, że nos wykręcało. Na szczęście jak grzyby ususzyły się, to robale wypadły.
Z tych żółtych co tak brudzą ręce są dmuchawce ? nie wiedziałamMniszka masz pewnie na podwórku ☺to mlecz polny, z którego potem są dmuchawce ☺ ja mam go co roku w takich ilościach że aż żółto w trawie i szkoda nie zebrać. W zeszłym roku się zagapiłam i nie zdążyłam zebrać bo mi mąż z kosiarką wszystko wymłócił..
Wpadam do Ciebie po porodzieTzn czeka na mnie caly pelny barek nalewek swojskich.. kazde osobno z malin,jagod,jezyn,hyczki,mandarynek,cytryn,truskawki(pyszna), nalewka z kawy i pomaranczy to byla porazka hyhy
Kurcze powiem ci ze o tej nalewce z czosnku cytryny i miodu nie slyszalam trzebaby zrobic tylko miodek musze miec swiezy bo te sklepowe to oszustwo jest do pedow sosny tez musze miec miodek swiezy.. a mamy zaufanego pszczelarza ktory nie dodaje wody ani nic do miodu
Ty wiedzialas ze te pedy sosny sa pod ochrona i jak cie zczaja lesnicy to placisz kare wiec uwazaj tez pisalam o tym z pedow sosny tato mnie tego nauczyl
ZapraszamWpadam do Ciebie po porodzie
Moze i mojej staruszce to przejdzie przez gardlo bo ona tez czosnku nie.. powaznie trzeba uwazac,kiedys nie bylo problemu teraz jest zakaz zbierania tego,pewnie ludzie niszczyli i dlatego..Nie żartuj! Nie wiedziałam, że są pod ochroną. Jakby co to udam blondynkę a ciężarnej to mandatu chyba nie wlepią.
Miodek mam z dobrej pasieki. A nalewka z czosnku cytryny i miodu jest jedyną formą czosnku jaką mogę córce przemycić. Na kanapce ani wyciśnięty do mleka nie chyci się. A tak daje jej na łyżeczkę 1-2 razy dziennie. Wołam tylko choć na syropek to bez problemu idzie tylko musi mieć coś do popicia bo jednak coś tam zalatuje
A powiedz jak sie pozbywasz tych czarnych robaczkow? Bo mysmy zostawiali na dzien ale i tak nie wszystmie wychodzily i trzeba bylo pojedynczo strzepywac je z kwiatka