E
Ewka34
Gość
Już wiem podejrzalam sobie w google
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już wiem podejrzalam sobie w google
To sa zwykle wina? Czy bezalkoholowce?Oprócz takich zwykłych, jak Carlo Rossi Zobacz załącznik 850308Zobacz załącznik 850309Zobacz załącznik 850310Zobacz załącznik 850311Zobacz załącznik 850312
Wybrałam te smaczniejsze[emoji16] Cześć się nam oczywiście powtórzyła. Te czekają na mój powrót [emoji23][emoji16]
Alkoholowe[emoji16]To sa zwykle wina? Czy bezalkoholowce?
Mi to bardzo smakuje jest to slodkie wino ale wino alkoholowe, a nie wermut czy inny ziolomix Zobacz załącznik 850314
Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]
Ma ten smak czerwone tez jest super jesli wino koniecznie normalne a smakowe to lubie swojskie nalewki nie lubie smakowych winZnam je[emoji16] jest przepyszne i do tego cena mega przystępna [emoji16][emoji16] W Biedrze było kiedyś swego czasu mega długo w promocji [emoji16]
Mój mąż dzisiaj pierwszy raz poczuł kopniaka od synka[emoji16] wcześniej mu się nie udało, albo nie czuł[emoji23] Właśnie mały się tak rozepchał, że aż mnie zabolało [emoji23][emoji16]Moje dziecko uaktywnia się popołudniami i wieczorami. Ostatnio też bardzo dokazuje. Dzisiaj to tak się chyba przeciągał że myślałam że będę krzyczeć z bólu. Wrażenie takie jakby mi miało brzuch rozerwać. Nie pamiętam żeby córka się tak rozpychała. Fakt kopnęła nieraz tak mocno że aż mnie zginało w pół. Ale ten mały to rozpycha się we wszystkie strony.