reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi to bardzo smakuje jest to slodkie wino ale wino alkoholowe, a nie wermut czy inny ziolomix ;)
Screenshot_20180424-214529.png
i polecam wam miody pitne.. cos pysznego ;) ten jest pyszny
Screenshot_20180424-214910.png

Załączniki

• Screenshot_20180424-214529.png
    Screenshot_20180424-214529.png
    120,5 KB · Wyświetleń: 353
  • Screenshot_20180424-214910.png
    Screenshot_20180424-214910.png
    1,8 MB · Wyświetleń: 328
Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest :( i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]

Moje dziecko uaktywnia się popołudniami i wieczorami. Ostatnio też bardzo dokazuje. Dzisiaj to tak się chyba przeciągał że myślałam że będę krzyczeć z bólu. Wrażenie takie jakby mi miało brzuch rozerwać. Nie pamiętam żeby córka się tak rozpychała. Fakt kopnęła nieraz tak mocno że aż mnie zginało w pół. Ale ten mały to rozpycha się we wszystkie strony.

Moje dziecko uaktywnia się popołudniami i wieczorami. Ostatnio też bardzo dokazuje. Dzisiaj to tak się chyba przeciągał że myślałam że będę krzyczeć z bólu. Wrażenie takie jakby mi miało brzuch rozerwać. Nie pamiętam żeby córka się tak rozpychała. Fakt kopnęła nieraz tak mocno że aż mnie zginało w pół. Ale ten mały to rozpycha się we wszystkie strony.
Mój mąż dzisiaj pierwszy raz poczuł kopniaka od synka[emoji16] wcześniej mu się nie udało, albo nie czuł[emoji23] Właśnie mały się tak rozepchał, że aż mnie zabolało [emoji23][emoji16]

reklama
Do góry