reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój mąż dzisiaj pierwszy raz poczuł kopniaka od synka[emoji16] wcześniej mu się nie udało, albo nie czuł[emoji23] Właśnie mały się tak rozepchał, że aż mnie zabolało [emoji23][emoji16]
Mój maz już od kilku dni czuje. A wczoraj nawet przyszedł z pracy ja się obudziłam i czuje że mały kopie. Mąż położył rękę na brzuchu ja usnęłam. I dzisiaj mi mezulek mówił że się bawił z małym na dobranoc. Mąż kładł rękę a ten kopał. Oj cudowne uczucie :)

reklama
Mój maz już od kilku dni czuje. A wczoraj nawet przyszedł z pracy ja się obudziłam i czuje że mały kopie. Mąż położył rękę na brzuchu ja usnęłam. I dzisiaj mi mezulek mówił że się bawił z małym na dobranoc. Mąż kładł rękę a ten kopał. Oj cudowne uczucie :)
Fajnie[emoji16][emoji16] na pewno cudowne[emoji16] Jestem już spokojniejsza, że poczuł, bo tak ciągle mówił, że to nie fair[emoji23][emoji16]

Moj tez ostatnio nie mogl spac w nocy i mowil ze mala mnie kopala az caly brzuch chodzil i ze sie z nia bawil hyhy a gdy corcia chce poczuc to mala akurat sie buntuje i nie daje hyhy

Moim zdaniem tez ;) my w ub roku robilismy syrop z kwiatow mniszka lekarskiego ;) pyszny byl, a i pilam syrop z hyczki(kwiaty czarnego bzu) cudowny ❤ robilismy tez nalewke z hyczki.. kurde jakie to dobre na gardlo jest i mega smaczne ;)

Ja dzisiaj gotowałam mniszka z cytryną ☺Teraz się maceruje w garnku w garażu na podłodze. Jutro dodam cukru pogotuję i w buteleczki ☺ na sezon infekcji jak znalazł. Teraz dziecku podaję nalewkę z czosnku cytryny i miodu. Bo mi co chwila z katarem z przedszkola przychodziła.
Jeszcze planuje zrobić syrop z pędów sosny. Też bogactwo dla zdrowia ☺

Ja dzisiaj gotowałam mniszka z cytryną [emoji5]Teraz się maceruje w garnku w garażu na podłodze. Jutro dodam cukru pogotuję i w buteleczki [emoji5] na sezon infekcji jak znalazł. Teraz dziecku podaję nalewkę z czosnku cytryny i miodu. Bo mi co chwila z katarem z przedszkola przychodziła.
Jeszcze planuje zrobić syrop z pędów sosny. Też bogactwo dla zdrowia [emoji5]
U mnie mąż i teściowa robią takie cuda[emoji16] najlepsze i najzdrowsze[emoji16]

Ja dzisiaj gotowałam mniszka z cytryną ☺Teraz się maceruje w garnku w garażu na podłodze. Jutro dodam cukru pogotuję i w buteleczki ☺ na sezon infekcji jak znalazł. Teraz dziecku podaję nalewkę z czosnku cytryny i miodu. Bo mi co chwila z katarem z przedszkola przychodziła.
Kurcze powiem ci ze o tej nalewce z czosnku cytryny i miodu nie slyszalam trzebaby zrobic tylko miodek musze miec swiezy bo te sklepowe to oszustwo jest ;) do pedow sosny tez musze miec miodek swiezy.. a mamy zaufanego pszczelarza ktory nie dodaje wody ani nic do miodu ;)
Ty wiedzialas ze te pedy sosny sa pod ochrona i jak cie zczaja lesnicy to placisz kare ;) wiec uwazaj :D tez pisalam o tym z pedow sosny ;) tato mnie tego nauczyl :p

Tyle roboty :D nawet bym nie wiedziała gdzie to dostanę, a co dopiero jak zrobić :D

Mniszka masz pewnie na podwórku ☺to mlecz polny, z którego potem są dmuchawce ☺ ja mam go co roku w takich ilościach że aż żółto w trawie i szkoda nie zebrać. W zeszłym roku się zagapiłam i nie zdążyłam zebrać bo mi mąż z kosiarką wszystko wymłócił..

A powiedz jak sie pozbywasz tych czarnych robaczkow? Bo mysmy zostawiali na dzien ale i tak nie wszystmie wychodzily i trzeba bylo pojedynczo strzepywac je z kwiatka

reklama
Do góry