G
gosc12
Gość
Ja miałam taki ból jakiś czas temu. Prawa strona przy biodrze, biodro , kawałek pleców z tyłu. Też jak by nerka. Martwiłam się co to, ale przeszło po dwóch/trzech dniach. Jak miałam te bóle to później się okazało , że córka się odwróciła główka w dół. Może i u Ciebie się wpycha w dół.Kobietki,
boli mnie tak jakby jedna strona podbrzusza, ale tak blisko pachwiny, boczek i ból tak jakby promieniuje mi w stronę nerki. Jak myślicie co to może być?
Zaczęło mnie bolec już wczoraj wieczorem i myślałam, ze po nocy mi przejdzie, ale niestety... ból nie ustępuje i w każdej pozycji jest taki sam
Miałyście podobne bóle?
Czyli od 4 kg czy jak minie waga ?Nie chciałam nikogo straszyć. Bo w sumie nie taki diabeł straszny. U mnie tak wyglądały pierwsze godz po porodzie. I tak szybciutko zaczęłam normalnie chodzić w porównaniu z dziewczyną obok która była po cc. Ona biedna to się umęczyła. Na drugi dzień normalnie siedziałam na łóżku a moja mama mówiła że ona tydzień nie mogła siedzieć. Ja miałam jedno nacięcie a ona pękła w trzy strony. Rodziła pierwsze dziecko o wadze prawie 4 i pół kilo. Dlatego nie mogła się na mnie napatrzeć. Dzisiaj taka waga dziecka jest wskazaniem do cc.
U mnie może dość do takiego dużego dziecka bo jesteśmy wysocy. Ale gorzej jak by lekarz mówił , że 3700 a przy sn się okaże że ponad 4 i tak się męczyć będzie trzeba.
Kiedyś na pewno. Musimy teraz się przemęczyc żeby później było lepiej. Ale ile to potrwa to nie wiem. Bo zamiast odkładać to ciągle jakieś wydatki. :/No rozumiem ale skoro myślicie tak o przyszłości to dobrze, w końcu będziecie razem na codzień :*