reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Też mam mieszkanie [emoji14] tylko tyle że dwupoziomowe. Na dole kuchnia, łazienka, salon i mój gabinet. Na górze jest 15m poddasza i tak jest na tej powierzchni sypialnia i we wnęce zrobione drzwi zasuwane i garderoba. Dlatego tylko tak na prawdę noce spędzamy na górze.
A Aleks ma swój pokoik czy z wami w sypialni? :)

Myślisz? To lepiej kupić za tą cenę pozytywkę jakąś pewnie. Niektóre są tak fajne, że mają kilka dźwięków jak właśnie melodie muzyki klasycznej, odgłos odkurzacza, bicie serca (tak akurat dość brzydki dźwięk był), krople deszczu... To może w sumie lepsze rozwiązanie będzie. I dla nas, rodziców mniej irytujące właściwie...

PS. włączona pralkę? Naprawdę kogoś uspokaja wirowanie?! :D
Slyszalam ze niektorzy usypiaja dzieci za pomoca suszarki do wlosow lub odkurzacza :D

Myślisz? To lepiej kupić za tą cenę pozytywkę jakąś pewnie. Niektóre są tak fajne, że mają kilka dźwięków jak właśnie melodie muzyki klasycznej, odgłos odkurzacza, bicie serca (tak akurat dość brzydki dźwięk był), krople deszczu... To może w sumie lepsze rozwiązanie będzie. I dla nas, rodziców mniej irytujące właściwie...

Noo[emoji16] dziecko uspakaja jednostajnym dźwięk np.suszarka[emoji16]
Tylko tak jak napisałaś.. dźwięk suszarki włączysz na chwilę. Szumiś wydaje bardzo niskie, intensywne wibracje.

Moja koleżanka, ta protetyczka, jak potrzebowała spokojnego dźwięku to puszczała z Youtube suszarkę [emoji4]

No cena trochę mnie boli, ale wiem, że ciotki nie ciotki będą chciały kupić razem jakiś prezent taki trochę droższy, to myślę co by opcjonalnie wybrać, bo ubranek mam pełno, na grzechotki, gryzaki przyjdzie czas, a pampersy nie wiem jakie mała będzie lubiła... A modne teraz są te szumisie właśnie, ale opinie tak skrajne, że eh nie wiem co robić.
Do każdej rzeczy teraz znajdą się opinie za i przeciw. Więc ciężko cokolwiek wybrać..
Ja mam nadzieję,że nikt w odwiedziny nie przyniesie ubranek :shocked2::laugh2:

Moja bratanice uspokajal odkurzacz :D suszarka do włosów :D

reklama
Noo[emoji16] dziecko uspakaja jednostajnym dźwięk np.suszarka[emoji16]
Tylko tak jak napisałaś.. dźwięk suszarki włączysz na chwilę. Szumiś wydaje bardzo niskie, intensywne wibracje.

Moja koleżanka, ta protetyczka, jak potrzebowała spokojnego dźwięku to puszczała z Youtube suszarkę [emoji4]
Też z YouTube puszczałam synkowi szum suszarki czasem ,, :)

Do góry