Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ciężko nadrobić wasze wszystkie posty haha. U mnie wszystko w porządku dzieciątko często się rusza, wczoraj miałam połówkowe moja chyba dziewczynka zdrowiutka ( pisze chyba dziewczynka, bo w dalszym ciągu nie wiadomo na 100%,bo tak leży że nic nie widać może za tydzień się fajnie ułoży ). Oprócz bólu krzyża to wsumie nic mi nie dolega jak bym w ciąży nie była hah, brzuszek rośnie a u was ja przebiega ciąża ??
reklama
E
Ewka34
Gość
U mnie od wczoraj wywija jak oszalala hyhy nawet mezul w nocy poczul jak nie mogl spac i polozyl mi reke na brzuchu,mowil mi pozniej ze kopala mnie jak mala zlosnica tez mam lozysko z przoduU mnie to różnie bywa, ja przez to łożysko z przodu to czuje czasami ruchy, ale są one takie przytłumione i czasami nawet nie ogarniam, że to właśnie dzidzia harcuje [emoji5]
E
Ewka34
Gość
Hyhy ale dzis dziwny dzien.. moja mloda jest dzis w domu wiec poszlysmy do sklepu..cos mi sie ubzduralo ze dzis sobota i trzeba zagrabic przed domem hyhyhy,pozniej plyn do plukania wlozylam do lodowki bo pomylil mi sie z mlekiem ,a byl niebieski wczesniej maz mnie ochrzanil ze zistawiam gabke w zlewie i jak on ma zmyc naczynia [emoji23][emoji23][emoji23] zaczal mi prawic moraly itd to zapytalam czy sie juz nagadal sie pytam go czy to ja jestem w ciazy czy on bo taki czepialski jest oczywiscie wszystko ze smiechem on sie wkurza, a ja podchodze lajtowo do tego powiedzial ze on tez bedzie mi tak robil mowie mu ze i tak to robi hyhyhyhyhyhy
chomiczka007
Moderatorka
Absolutnie nie chcialam Cie nastraszyc, tylko napisałam jak u nas bylo i co mechanik mowil. Niestety poplynelismy na duza kase wtedy, ale skoro wy kupujecie w takiej cenie to ryzyko niewielkie. Mu tez dbalismy o samochod, silnik walnął przy wyjezdzie z garażu 20km/godz. tesciowie maja mazde 2 chyba juz z 10 lat i jezdzi bez zarzutu ale to calkiem inny model, ten problem dotyczył tylko 6. Ale to ze nam tak sie stalo to nie znaczy ze wszystkich to spotkaNo i super pocieszyłas mnie. My akurat dbamy bardzo o auto, Bartel często sprząta, myje itd i jak ledwo coś się usłyszy, ze coś nie gra z autem to od razu mechanik i robione jest, wiec myśle, że nam tez posłuży 4 lata
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Absolutnie nie chcialam Cie nastraszyc, tylko napisałam jak u nas bylo i co mechanik mowil. Niestety poplynelismy na duza kase wtedy, ale skoro wy kupujecie w takiej cenie to ryzyko niewielkie. Mu tez dbalismy o samochod, silnik walnął przy wyjezdzie z garażu 20km/godz. tesciowie maja mazde 2 chyba juz z 10 lat i jezdzi bez zarzutu ale to calkiem inny model, ten problem dotyczył tylko 6. Ale to ze nam tak sie stalo to nie znaczy ze wszystkich to spotka
Mam taką nadzieje [emoji110][emoji110]
miloscwczasachpopkultury
Bajunia
Wszyscy mamy astry haha my mamy astrę J w kombi, kupowaliśmy w październiku z myślą o powiększaniu rodziny już
My też mamy astrę III kombi ale chcemy sprzedać i kupić coś większego. Ale kto ją od nas kupi jak wszyscy mają astrę ?
madziula92
ja też w końcu muszę zabrać się za segregowanie ubranek ale nigdy nie mogę się powstrzymać , żeby czegoś nie kupić te ubranka są takie słodziutkie
Maljan
On ma dobre opinie pani w sklepie też nam o nim mówiła. Jedyny minus dla nas to to, że nie ma opcji montowania na bazie isofix.Dziewczyny, jak już jesteśmy przy temacie aut to tez zapytam, bo patrzę za fotelikami do samochodu i pewnie już nieraz o tym pisalyscie dokładniej, ale ja mam sklerozę. Bo szukam maxi cosi, bo właśnie ten wózek Mutsy Urban to dostałam do niego od razu od pana co nam sprzedawał adaptery i wypatrzyłam taki zwykły maxi cosi city za 400 zł.
Da on radę czy lepiej coś lepszego szukać? Opinie o nim czytałam i są dosyć dobre. Zobacz załącznik 848570
My kupiliśmy dzisiaj ten fotelik maxi cosi pebble plus, pierwszy zakup (oprócz 3 ubranek) zrobiony [emoji6] cieszę się, ale jakoś ciągle się martwię, że to może jeszcze za wcześnie na zakupy [emoji14] wy macie już tyle rzeczy a ja taka ostrożna [emoji1]
Załączniki
reklama
G
gosc12
Gość
Taki by pasował Wam idealnieWiecie, jak bym jakimś cudem nagle miała prawko, to nie wiem jakie autko bym musiała kupić. Kurczę, bliźniaczki, synki, mężuś i ja... Taką kolubrynę pewnie, minibusa
Aaaa placki ziemniaczaneJa robię dziś placki ziemniaczane ale tylko obiore ziemniaki a lidlomix sam mi zrobi z tego ciasto na puszyste placki
Przyjedź to i Tobie zrobię w dwie minuty ciasto na placki ;D zostanie Ci tylko smażenie ;D
Jeszcze masz czas przytyć :* a gdybyś miała dwa razy taki to by gadali , że za duży na ten tydzień. Ludziom nie dogodziszTo ja też słyszę, że Jezu 23tc a brzuszek jak na ten tydzień taki malutki, ja taka chudziutka, gdzie mi się ta Maja chowa. Chyba będzie mała .
Oddaj mi ta fasolkę ja uwielbiamTy lepiej nie kuś bo za chwilę zapukam do twoich drzwi z pustym garczkiem widzę że chyba zadowolona jesteś z tego termomixa, tak ? Bo już któryś raz wspominasz Odzywa się, odzywa ..
Ja na ogół nie jestem wredna ale tak mnie wkurzyła że musiałam ..
Co do obiadu ja też mam obiad od teściowej . Fasolkę po bretońsku . Ale cholera ja dzisiaj nie chce fasolki tylko coś pyszniejszego. Oh ta ciąża
Ślicznie wyglądaszTo mój bebziol. Na początku tak go wywaliło, potem trochę stanął, a teraz powoli rośnie to może do końca ciąży nie będzie tak źle Zobacz załącznik 848593