reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Kocyk już mam ale i tak pokusilam się o uszycie patchworka, narzutki dla małej. Na razie mam pozszywane trójkąty. Jeszcze ocieplina, druga strona i lamówka jakaś. :) IMG_20180415_190127.jpg

Załączniki

• IMG_20180415_190127.jpg
    IMG_20180415_190127.jpg
    851,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
I tak każda z nas ze wszystkim zdąży także spokojnie [emoji5] na mnie nie patrzcie i się nie stresujcie, ja to ogólnie jestem taka narwana i włączył mi się ten tryb kupowania i przestać nie mogę. A, ze mam jeszcze te l4 to już w ogóle jak wszystko W mieszkaniu porobie to nie mam co ze sobą poczynić i szukam na Allegro [emoji5][emoji16][emoji16]
I dobrze :) będziesz miała głowę spokojna później. Mi się stres już włączył miesiąc temu , że z niczym nie zdążę. Dlatego w maju chce już wszytko mieć zamknięte. Kupiłam torbę dla siebie i druga dla małej, ale leżą w szafie puste. I też wypadało by spakować :huh:

Dużo Wam leci siary ? Ja zauważyłam , że leci mi od dawna. Wcześniej woda teraz żółta ale tylko z jednej piersi.. normalne to ? :hmm:
Ja mam od 14 tygodnia . Teraz coraz więcej .raz leci z jednego a za parę dni z drugiego albo nie raz z dwóch na raz. Przez pierwsze dwa tygodnie siary miałam tylko z jednego sutka

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Ja będę patrzyła za kocykiem z Minky na jesień. Mam fajny sklep u siebie w mieście z posciela, kocykami itp i tam pewnie coś kupię. A na sierpień nie mam pojęcia czym przykrywać :-p

I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?
Bebiklub.pl
Bebiko, Bebilon, HiPP pampers :)
Wiem , że tutaj można ale ja się nie rejestrowałam więc nie ręczę na 100procent :)

reklama
ja kocyk kupiłam z minky, bo we wrześniu już chłodniej na pewno będzie ;) a termin mam na 24 sierpnia :D
@miloscwczasachpopkultury też skuszę się chyba na zakupy u tego sprzedawcy :) za niedługo będę miała dużo czasu hehe :D jak możecie dziewczyny to dodajcie listę wyprawkową , chętnie zobaczę czy o czymś zapomniałam na mojej liście :D
Zaraz się wezmę za pisanie mojej :)

Do góry