Luiza.
Fanka BB :)
Ja mam brata młodszego niecałe dwa lata ode mnie ni i powiem Ci, że żarliśmy się jak dwa psy, dopóki byliśmy szczeniakami. Potem jak człowiek dorósł, zmądrzał, dojrzał, mam w nim "najlepsiejszego" przyjacielaJa dziś miałam usg na nfz 21tc i 2 dni młoda waży 440g. Potwierdził córkę
Byłam z dzieciakami jeszcze raz u lekarza bo nadal kaszlają. Michał już ok tylko jakiś syrop ma jeszcze brać a Piotrek zapalenie oskrzeli. 6 dni syropów, inhalacji i dupa mogła dać w czwartek od razu antybiotyk i już by był zdrowy.
Polecam mieć dzieci z małą różnicą wieku, u mnie jest rok i 4miesiące między chłopakami i chłopaki mają świetny kontakt ze sobą. Jeden za drugiego w ogień skoczy. choć nie było łatwo pierwsze 2 lata to hardcore tym bardziej, że mieszkamy tu sami, całą rodzina, dziadkowie 120km od nas więc na co dzień żadnej pomocy.
Mąż mówi, że będzie trzeba pomyśleć o jeszcze jednej dzidzi za krótki czas, żeby miała się z kim bawić hehe. Może jakbym mialą warunki lokalowe to bym jescze pomyślalą o jednym dziecku ale tak to raczej się nie zdecyduję