reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny ;) dołączam do Was ;) mój termin to 18 sierpnia.
Strasznie się denerwuje. Jtr mam lekarza 6tyg+3dni i się okaże co tam u mnie ;)
Straciłam już dwie ciążę, mam nadzieję że tym razem się uda ;)
Powiedzcie dziewczyny sprawdzalyscie jak Wam beta przyrasta?? ;)

Witam gratulacje :) ja robie bete ale tylko dwa razy zeby sie upewnic ze jest ok.

reklama
Wlasniw do tej pory ładnie mi przyrastalo co 48 godz min o 100% a teraz zaczęła zwalniać.. I jestem ciekawa czy Wy też w tym czasie miałyscie taka sytuacje. ;/
Strasznie się cieszę i chciałabym by wszystko w końcu się udało ;*
Za Was również dziewczyny trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :**

Tak dziś dokładnie 6+2, a jtr będzie 6+3.
Poprzednie były ok. Wzrastała min o 100%. Przed ostatnią tylko o 93% no i z teraz tak niewiele w sumie i nie wiem czy to jest ok czy nie.. ;/ dobrze ze nie jestem sama, a Ty w którym tyg?

Ogólnie byłam na USG w pt. Pęcherzyk niecałe 8mm, tydzień młodszy. A owulacji napewno miałam 20 listopada bo miałam cykl monitorowany.

a możesz wpisać jakie miałaś wcześniej wartości i kiedy byly badane bety? porównamy bo teraz mamy podobne wartości:) ja też najpierw super przyrosty i teraz taki, jedną ciążę miałam obumarła

reklama
Do góry