reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Witamy witamy... ja też z okolic PoznaniaDziękuję jestem z bliskich okolic Poznania.
Maljan
Ja pytałam dzięki za infoJa tak mam czasami zwłaszcza wieczorem jak już zmęczona jestem.
Witam serdecznie. Ja jestem mamą 2 chłopców, teraz ma być córka i też niedowierzam choć już 2 lekarzy mi potwierdziło
Pytała kiedyś któraś z Was (nie mogę sobie przypomnieć kto) kiedy będą przeceny w H&M. Szwagierka mówiła, że pierwsze przeceny zaczynają się w pierwszy weekend czerwca i co 2 tyg w weekend będą przeceniać kolejne rzeczy.
Anulaa88
Witaj[emoji5] Fajnie, że kolejna doświadczona mama[emoji16]Witam się nieśmiało. To już po połowie ciąży więc trochę późno ale jeśli przyjmijcie mnie do swojego grona będzie mi bardzo miło.
Jestem już po 30tce i to moja 3 ciąża. Mam w domu dwie córeczki - niespełna 8 i niespełna 3 lata. Teraz czekam na syneczka co nie wiem dlaczego jest dla mnie sporym zaskoczeniem
Termin porodu na 9.08.
Tak, wiem że pisałaś i mi się przypomniało H&M jest drogi ale jakość ubranek bardzo dobra. Ja miałam, mam większość rzeczy dla synów z H&M właśnie ale to dlatego że męża siostra jest tam kierownikiem i zawsze mi odkłada coś co sobie upatrzę i za jakiś czas to jest na przecenie plus jej karta zniżkowa 30% to mam ubrania nieraz po cenie z pepco.@kasiak85 teraz jest 20% z kartą a raczej aplikacją HM. Byłam wczoraj i na dziecięcym kolejka na połowę sklepu. Niestety w HM nic nie upolowałam bo zostały same ubranka 74 i wzwyż
Ja pytałam dzięki za info
Ja dziś pracuję w domu bo siedzę z chorymi dzieciakami. Jeszcze z godzinę półtora i kończę i chyba ich wezmę na krótki spacer. Nie mają gorączki, tylko straszny kaszel, co prawda lekarka mówiła, żeby min 4-5dni nie wychodzili na dwór ale jest 20st w cieniu, ciepło jak nie wiem co.
Ogoliłam nogi, zrobiłam piling, nałożyłam samoopalacz i chyba pójdę w sukience bez rajstop bo jest zajebista pogoda.
reklama
Angelika22
Ja dziś pracuję w domu bo siedzę z chorymi dzieciakami. Jeszcze z godzinę półtora i kończę i chyba ich wezmę na krótki spacer. Nie mają gorączki, tylko straszny kaszel, co prawda lekarka mówiła, żeby min 4-5dni nie wychodzili na dwór ale jest 20st w cieniu, ciepło jak nie wiem co.
Ogoliłam nogi, zrobiłam piling, nałożyłam samoopalacz i chyba pójdę w sukience bez rajstop bo jest zajebista pogoda.
Właśnie się zastanawiam czy możemy stosować samoopalacz ...