Anulaa88
Fanka BB :)
Też dziś dostałam [emoji39]Zobacz załącznik 844748
Takie coś dostałam od BebiKlub. Termofor z pestkami wiśni. Czego to nie wymyślą
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dziś dostałam [emoji39]Zobacz załącznik 844748
Takie coś dostałam od BebiKlub. Termofor z pestkami wiśni. Czego to nie wymyślą
Tez uwielbiam gory ,no kocham je normalnie..Uwielbiam gory i tez bedzie mi tego brakowalo
To zapraszam. Ode mnie godzinka jazdy w BieszczadyTez uwielbiam gory ,no kocham je normalnie..
Ja mam jakies 2.5 h do KarpaczaTo zapraszam. Ode mnie godzinka jazdy w Bieszczady
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Bieszczady[emoji173][emoji173][emoji173] jedyne dzikie i piękne miejsce w Polsce, gdzie agroturystyka nie zniszczyła całego uroku[emoji16][emoji16]To zapraszam. Ode mnie godzinka jazdy w Bieszczady
Karkonosze tez sa piekneBieszczady[emoji173][emoji173][emoji173] jedyne dzikie i piękne miejsce w Polsce, gdzie agroturystyka nie zniszczyła całego uroku[emoji16][emoji16]
Ee to też możesz poszalećJa mam jakies 2.5 h do Karpacza
Ja nie wiem [emoji33] bo z racji że nie przepadam za górami to byłam tylko w Bieszczadach ale to prawda jest naturalnieBieszczady[emoji173][emoji173][emoji173] jedyne dzikie i piękne miejsce w Polsce, gdzie agroturystyka nie zniszczyła całego uroku[emoji16][emoji16]
Hyhyhy taaaa,szczegolnie teraz kiedy mam zadyszke gdy wchodze po schodachEe to też możesz poszaleć
E tam , po sierpniu wrócisz do formy ja też po ciąży muszę wybrać się w takie prawdziwe góry bo Bieszczady to podobno pagórki przy reszcie gór ;DHyhyhy taaaa,szczegolnie teraz kiedy mam zadyszke gdy wchodze po schodach
Mam nadzieje ze wroce do formy bo uwielbiam chodzic po gorachE tam , po sierpniu wrócisz do formy ja też po ciąży muszę wybrać się w takie prawdziwe góry bo Bieszczady to podobno pagórki przy reszcie gór ;D