reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny. Wybieram sie jutro na usg 3d. Czy ktoeas z was juz byla? Czy do badania nalezy się jakoś szczegolnie przygotowac? Jak przebiega i ile trwa?

Wózek jest bardzo fajny no i taki nietypowy ma wzorek i te koła, jak ja lubię takie koła :)
Dzieki ;) wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki ;) poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowym :D

Kupilismy uzywke z olx-a ;) tak jest on 3w1 ,a kosztowal nas tylko 240 zl ,z tego co patrzylismy to nówka tego modelu jest po 1800 ;) wiec zakup udany ;) a wozek w bardzo dobrym stanie ;)
No całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża :) a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

No całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża :) a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz zdjecie tego wozka? :) teraz faceci tez nosza rozowe ciuchy ,koszule itd ;)

Dzieki ;) wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki ;) poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowym :D
Wzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookoła :)

Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych :) (wiedza zasięgnięta z galileo) :D

Wzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookoła :)

Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych :) (wiedza zasięgnięta z galileo) :D
No wlasnie o to tez chodzi zeby nie byl jak inne,nie lubie sie dopasowywac do otoczenia :D

Zobacz załącznik 844595 Zobacz załącznik 844596 Nasz dzisiejszy zakup ;) odswiezone i pachnace ;) pierwsza fota jest z nosidlem ;) fajny?
Jutro jade do ginekologa juz nie moge sie doczekac ,mala dokazuje a dokazuje szczegolnie jak mam pelen pecherz :D
Fajny i widać, że zadbany ;)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry