reklama
MalinaMalina
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Wybieram sie jutro na usg 3d. Czy ktoeas z was juz byla? Czy do badania nalezy się jakoś szczegolnie przygotowac? Jak przebiega i ile trwa?
E
Ewka34
Gość
Dzieki wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowymWózek jest bardzo fajny no i taki nietypowy ma wzorek i te koła, jak ja lubię takie koła
madziula92
Ja zamierzam kupić smoczki, butelkę i laktator tak na wszelki wypadek wszystkie wózki są śliczne ciężko się zdecydowac
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
karkula309
No całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkęKupilismy uzywke z olx-a tak jest on 3w1 ,a kosztowal nas tylko 240 zl ,z tego co patrzylismy to nówka tego modelu jest po 1800 wiec zakup udany a wozek w bardzo dobrym stanie
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
E
Ewka34
Gość
A masz zdjecie tego wozka? teraz faceci tez nosza rozowe ciuchy ,koszule itdNo całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkę
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Luiza.
Wzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookołaDzieki wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowym
Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych (wiedza zasięgnięta z galileo)
E
Ewka34
Gość
No wlasnie o to tez chodzi zeby nie byl jak inne,nie lubie sie dopasowywac do otoczeniaWzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookoła
Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych (wiedza zasięgnięta z galileo)
Maljan
Fajny i widać, że zadbanyZobacz załącznik 844595 Zobacz załącznik 844596 Nasz dzisiejszy zakup odswiezone i pachnace pierwsza fota jest z nosidlem fajny?
Jutro jade do ginekologa juz nie moge sie doczekac ,mala dokazuje a dokazuje szczegolnie jak mam pelen pecherz
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
reklama
E
Ewka34
Gość
Dzieki wozek juz jest ,lozeczko tez ,zostaly drobne wydatki i chyba te najgorsze drobne wydatkiFajny i widać, że zadbany
[emoji64]02.08.2018[emoji64]