reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny. Wybieram sie jutro na usg 3d. Czy ktoeas z was juz byla? Czy do badania nalezy się jakoś szczegolnie przygotowac? Jak przebiega i ile trwa?

Wózek jest bardzo fajny no i taki nietypowy ma wzorek i te koła, jak ja lubię takie koła :)
Dzieki ;) wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki ;) poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowym :D

Kupilismy uzywke z olx-a ;) tak jest on 3w1 ,a kosztowal nas tylko 240 zl ,z tego co patrzylismy to nówka tego modelu jest po 1800 ;) wiec zakup udany ;) a wozek w bardzo dobrym stanie ;)
No całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża :) a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

No całkiem nie dużo . Pytam bo Nie wiem czy widziałaś ale ja też pisałam że mam okazję kupić wózek 3w1 za 300 zł . Tylko przeszkadza mi troche różowego wzoru bo u mnie będzie chłopiec. Ale i tak się chyba skusze bo cena rewelacyjna i wózek też ładny i cena nowego też duża :) a wózek dla dziecka kolorowy .. nie jest zapisane że różowy to dziewczynka ;P z resztą ile się jeździ tym wózkiem , znając życie szybko się przeżucimy na spacerówkę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz zdjecie tego wozka? :) teraz faceci tez nosza rozowe ciuchy ,koszule itd ;)

Dzieki ;) wzorek kwiatowy pomaranczowy.. tesciowej nie za bardzo sie podoba hyhy a mnie odwrotnie,w koncu to moje dziecko, a nikt jej nie kaze chodzic na spacerki ;) poza tym jak jej pokazalam ze taki ch e to mi momentalnie znalazla inne.. mowie jej ze nie chce tych nowoczesnych wole taki z duzymi kolami i koszykiem metalowym :D
Wzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookoła :)

Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych :) (wiedza zasięgnięta z galileo) :D

Wzorek właśnie fajny, nieoklepany i będzie przyciągał spojrzenia, bo nie jest taki jak te wszystkie inne dookoła :)

Powiem Wam, że szufladkowanie na kolory to stereotyp, chwyt marketingowy lat 40 żeby podnieść sprzedaż ubranek dziecięcych :) (wiedza zasięgnięta z galileo) :D
No wlasnie o to tez chodzi zeby nie byl jak inne,nie lubie sie dopasowywac do otoczenia :D

Zobacz załącznik 844595 Zobacz załącznik 844596 Nasz dzisiejszy zakup ;) odswiezone i pachnace ;) pierwsza fota jest z nosidlem ;) fajny?
Jutro jade do ginekologa juz nie moge sie doczekac ,mala dokazuje a dokazuje szczegolnie jak mam pelen pecherz :D
Fajny i widać, że zadbany ;)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Do góry