reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam wszystkie mamusie poniedziałkowi :)
Mnie tutaj pare dni nie było i nie jestem na bieżąco, ale teraz akurat wyjechaliśmy na Śląsk do rodziny, do mojej mamy i jesteśmy w odwiedziny to nie miałam czasu żeby być na bieżąco na forum. Akurat wieczorkiem mam czas żeby nadrobić forum to biorę się za czytanie, a chłop ogląda mecz [emoji28][emoji16]

Tak jak Wam mówiłam, ze jak tu przyjadę to od razu zaatakuje lumpeks, weszłam dziś do jednego i oszalałam, wydaliśmy 70 zł, a mam tyle ciuszków, że szok, na żywo oczywiście wyglądają o wiele ładniej i bardziej słodko.
Tutaj moje dzisiejsze zdobycze. Moja wyprawka ciuchowa już powoli będzie zamykana, jeszcze pare sztuk z niektórych kategorii ciuszkowych i koncze szaleństwo, zabieramy się za malowanie pokoiku i zamawianie mebli [emoji5][emoji7]

1522177580-a31aec486390ae20-aaaaaa.jpeg
1522177586-807baa344828b972-aaaaaa.jpeg
1522177591-125ad04114327c0a-aaaaaa.jpeg
1522177596-654c4ca928cff2bc-aaaaaa.jpeg

Pojawiła się zachiewanka to i laysy zielona cebulka do czytania forum będą [emoji39]

Nawet i czworonożny synek dostał coś z ciucholandu, nowa zabawkę do rozgryzania [emoji28][emoji28]
1522177635-d89b0d12b8adcff3-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiam cieplutko wszystkich i miłego wieczorku [emoji182]

oar8flw1mdp5ujvp.png

oar8flw1mdp5ujvp.png

Witam wszystkie mamusie poniedziałkowi :)
Mnie tutaj pare dni nie było i nie jestem na bieżąco, ale teraz akurat wyjechaliśmy na Śląsk do rodziny, do mojej mamy i jesteśmy w odwiedziny to nie miałam czasu żeby być na bieżąco na forum. Akurat wieczorkiem mam czas żeby nadrobić forum to biorę się za czytanie, a chłop ogląda mecz [emoji28][emoji16]

Tak jak Wam mówiłam, ze jak tu przyjadę to od razu zaatakuje lumpeks, weszłam dziś do jednego i oszalałam, wydaliśmy 70 zł, a mam tyle ciuszków, że szok, na żywo oczywiście wyglądają o wiele ładniej i bardziej słodko.
Tutaj moje dzisiejsze zdobycze. Moja wyprawka ciuchowa już powoli będzie zamykana, jeszcze pare sztuk z niektórych kategorii ciuszkowych i koncze szaleństwo, zabieramy się za malowanie pokoiku i zamawianie mebli [emoji5][emoji7]

1522177580-a31aec486390ae20-aaaaaa.jpeg
1522177586-807baa344828b972-aaaaaa.jpeg
1522177591-125ad04114327c0a-aaaaaa.jpeg
1522177596-654c4ca928cff2bc-aaaaaa.jpeg

Pojawiła się zachiewanka to i laysy zielona cebulka do czytania forum będą [emoji39]

Nawet i czworonożny synek dostał coś z ciucholandu, nowa zabawkę do rozgryzania [emoji28][emoji28]
1522177635-d89b0d12b8adcff3-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiam cieplutko wszystkich i miłego wieczorku [emoji182]

oar8flw1mdp5ujvp.png

zakupy extra :)

oar8flw1mdp5ujvp.png
zakupy extra :)

Jestem po wizycie u urologa. Zrobil mi usg nerek i pecherza. Wszystko idealnie. Wyniki tez wg niego jak na ciezarna sa w normie choc laboratorium pozaznaczalo kilka wynikow jako nieprawidlowe. Powiedzial, ze moge miec oslabione naczynka krwionosne przez acard, ktory biore od poczatku ciazy i moze stad ten krwiomocz. Mam sie nie przejmowac dopoki nie ma mocnego bolu i innych objawow. Wreszcie mi ulzylo i nie bede sie doszukiwac dziury w calym skoro specjalista mowi ze jest ok to mu zaufam :happy2:

Jestem po wizycie u urologa. Zrobil mi usg nerek i pecherza. Wszystko idealnie. Wyniki tez wg niego jak na ciezarna sa w normie choc laboratorium pozaznaczalo kilka wynikow jako nieprawidlowe. Powiedzial, ze moge miec oslabione naczynka krwionosne przez acard, ktory biore od poczatku ciazy i moze stad ten krwiomocz. Mam sie nie przejmowac dopoki nie ma mocnego bolu i innych objawow. Wreszcie mi ulzylo i nie bede sie doszukiwac dziury w calym skoro specjalista mowi ze jest ok to mu zaufam :happy2:

dobrze, że wszystko w porządku ;)

reklama
Do góry