reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Więc wiadomo dać, że cyferki to cyferki i nie ma co się przejmować, tylko patrzeć jak się wygląda. Mi lekarz nie zwrócił uwagi, że przytyłam już prawie tyle ile powinnam do końca, tylko nadal, że jestem szczupła i jest dobrze. Przynajmniej już rąk pod pupę na badaniu usg nie muszę wkładać hah [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Tez wkladalam gdy mialam dopochwowe badania ;) teraz gdy mam przez brzuszek to nie musze,a moj gin nic nie mowi ze tyle przytylam.

reklama
Może przez to być, ale oprócz cyferek na wadze widać, że przybrałaś? Jeśli niezbyt, to nie ma co się przejmować :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Tyje w brzuchu mam już cały brzuch w rostepach. Wyglądam jakbym się najadła.. na dole brzuszka nadal widać tłuszcz a u góry go wypycha .. i cycki strasznie wielkie i zmleczale.. nawet siarę już mam .. ooj zobaczę jak to będzie . W ogóle coś dziwnego się stało bo gdzieś w okolicach 15 tygodnia w dwa tygodnie przytyłam jakies 2.5kg .. fakt że cały czas wtedy leżałam ale staralam się specjalnie nie obżerać no i w ten dwa tygodnie nic nadzwyczajnego nie robiłam żeby tyle przytyć

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę ze moge do Was dołączyć. U mnie to pierwsze wyczekane dzieciątko i bardzo jestem przejęta :) nasza Milenka urodzi się z początkiem Sierpnia. Trochę jeszcze nie ogarniam tego forum ale może powoli się w nim polapie:)
My też się cieszymy :)
Na kiedy masz termin dokładnie? :)
Ja też miałam mieć Milenke albo Anastazję .. ale jednak pojawił się siusiak :D

My też się cieszymy :)
Na kiedy masz termin ? :)
Ja też miałam mieć Milenke albo Anastazję .. ale jednak pojawił się siusiak :D

Mam na 9 sierpnia. Ale dopiero za tydzień mam usg polowkowe to dokładniej określimy. Był dylemat Milenka czy Zosia i zostanie Milenka, a Zośka może będzie następna :D

reklama
Do góry