Kamila198234
Fanka BB :)
Fi wczoraj zaczął chodzić Robi już po kilkanaście kroczków ale bardzo ostrożnie. Czas powoli myśleć o dobrych bucikach Macie jakieś typy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry moje Drogie.
My z Zoją jeszcze ponad miesiąc bedzbędz razem. Zoja jest coraz fajniejsza. Od wczoraj ćwiczy chodzenie. Potrafi już przejść pół pokoju, zawrócić się i wrócić, no i z pchaczem biega po całym domu.
Na wszystkie osoby, nawet te na zdjeciach mówi tatą. Tylko jak jest jej bardzo żle, przychodzi do mnie i mowi mamo.
My codziennie albo gdzieś wyjeżdżamy albo chodzimy na spacery i płac zabaw.
Zoja polubiła jazdę samochodem w foteliku i w wózku. Ogląda po drodze wszystkie zwierzatka. Karmi wszystkich nas i poi.
We środę byłyśmy w kinie dla mam z maluszkami .Maluchy się bawiły a mamy oglądały film. Tym razem był kler ale w nastenast tygodniu jest jakaś komedia romantyczna. Fajna sprawa. Ola , może się wybierzemy we środę?
My na razie mamy takieFi wczoraj zaczął chodzić Robi już po kilkanaście kroczków ale bardzo ostrożnie. Czas powoli myśleć o dobrych bucikach Macie jakieś typy?
Fajne te buty mam kurtkę z tej seriiMy na razie mamy takie
Link do: smyk buty batman - Szukaj w Google
Staś sam wybieral
Ale niedługo trzeba będzie kupić cieplejsze....
Daj linka do tych butówKino to kinopraha i seanse dla mam są co środę. Część dzieci bawi się na scenie pod ekranem, część chodzi po sali, maluszki śpia w wózkach lub na rękach mam. Zoja usnęła pod koniec filmu.
Kamila ja mam buciki z next dla Zoi. To są adidaski dla dzieci first Walker. Ostatnio kupiłam jej trzewiki z Lasocki kids z usztywnianym tylem, są już cieplejsze. Akurat wtedy była jakaś promocja.
Fi też średnio toleruje buty i podwija palce. Koleżanka mówiła że jej młody tak robił to najlepiej się sprawdziły adidaski na rzep bo całe się otwiera można włożyć stopkę ułożyć język i zapiąć. Fi wiecznie na boso a tu po ponad 13 miesiącach coś na nogi nakładają.Cześć dziewczyny
Donoszę że my też chodzimy
Najsłodsze , chwiejne kroczki , chęć bycia sodzielnym. Coś pięknego. Spacerujemy sobie za rączkę po naszej ulicy. Jest taki dumny z siebie
Natomiast mamy problem z butami. Doradzcie co robić. Chodzi o to że gdy mu zakładamy butki to podwija palce i jest ogromny problem z założeniem butów. Czasem cały czas ma tak podwinięte te paluszki gdy siedzi w wózku .
Anitek karmisz jeszcze piersią? Pamiętam że mówiłaś że będziesz karmić do roku .
Ja już ponad 3 miesiące odciągam małemu mleko, bo tyle czasu minęło już odkąd odrzucił pierś.
Dziewczyny , kiedy następna ciąża? Może umówimy się na kolejny wątek