Kamila pięknie to szczęście opisalas! U nas podobnie, tylko bez psa i zamiast starszej córki jest starszy syn
Kiedy zaszlam w ciążę reakcja otoczenia była podobna jak u Was! Kolezanki nie wierzyły a moja mama płakała z radości. Powiedzialam jej w sylwestra. Wszyscy się cieszyli oprócz...moich szkolnych dzieci. Jedna dziewczynka cały dzień płakała i powiedziała: po co pani to dziecko, ja nie chce, przecież pani juz ma! Myslalam ze mi serce peknie. Ta dziewczynka zresztą często mnie odwiedza i Olek ją uwielbia.
Kamila ja tez się rozkrecilam i ...tesknie za ciąża! Szok! Sama nie wierze w to co pisze. Tak bardzo mnie Olus zmienił. Chcialabym jeszcze jedno dziecko.
Może Wasze dzieci rzeczywiście ominą Raczkowanie. Niektóre nie raczkują. Olek raczkuje od 1,5 miesiąca a kilka dni temu nabil siniaka na brodzie. Wstaje tez przy meblach a potem upada na pupe. Zjada juz 4 posiłki dziennie, które popija piersią. Dzień zaczyna i kończy piersią.
Na śniadanie chlebek z szynka lub pasztetem. Na drugie sniafanie owoce.Na obiad zupa albo mięso (lub jajko sadzone) ziemniaki i gotowane warzywa. Na kolacje kaszka manna, jaglana lub ryż z owocami np bananem albo musem owocowym gerber czy bobowita. Ma bardzo fauny apetyt i lubi odkrywać nowe smaki. Zawsze musi spróbować co my jemy.
Mamy juz 8 zębów. Czytam ze teraz powinny wyjść czwórki ale u nas trójki sa opuchniete wiec juz sama nie wiem. Wygralismy z okropnym katarem który bardzo nam wszystkim dokuczyl.
Większość dnia spedzamy na powietrzu. olus bardzo lubi kwiatki, motylki a nawet muchy. Gdy mucha odlatuje robi jej papa a my pekamy ze śmiechu.
Czy Wy tez macie problem z ubiera niem i zmiana pieluszki? Mały ucieka z gola pupa i protestuje. To jest męczące.