Kamila na zdjęciu nie wygląda jakoś strasznie. Cis musiało mu podrasnic. Ale podobno też ząbkowanie może powodować tego typu zmiany.
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamila na zdjęciu nie wygląda jakoś strasznie. Cis musiało mu podrasnic. Ale podobno też ząbkowanie może powodować tego typu zmiany.
Maja ma AZS i ma duzo większa wysypke, takie plamy czerwone. Filipek nie ma tak bardzo. Ma taki kolor oczu jak Maja. Ciekawe czy jeszcze im sie zmienia, bo my z mężem mamy piwne
Mam nadzieję że nie zmienią się Już kobiety zwracają uwagę jakie ma duże piękne niebieskie oczy. Ja mam zielone a maż i córka niebieskie.Maja ma AZS i ma duzo większa wysypke, takie plamy czerwone. Filipek nie ma tak bardzo. Ma taki kolor oczu jak Maja. Ciekawe czy jeszcze im sie zmienia, bo my z mężem mamy piwne
Nasz mały gryzoń ma na imię Julitka )Hej dziewczyny. Właśnie wróciłyśmy z Zoją z fitness. Wszystko mnie boli, tak dawno nie ćwiczyłam, że mięśnie zastygły nie wiem czy dam radę chodzić co tydzień.
Na początku Zoja byla w szoku, a później zaczęła ćwiczyć z nami
Aniu, macie już imię dla siostrzenicy?
Kamila, Zoja ma podobne plamki. We wtorek idziemy do dermatologa, zobaczymy co powie. My mamy dwa koty i tak się zastanawiam czy nie od ich sierści.
U mnie sie sprawdziłoDziewczyny, mam prośbę, czy moglybyscie w ramach zabawy sprawdzić czy Wam sie sprawdziło przy Waszych sierpniaczkach ? Przeprowadzqm eksperyment Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Mamotoja.pl
U mnie tez . Jestem ciekawa jak u Kamili, Olgierdy i Anity. Wszystkim moim koleżankom, siostrze, przyjaciółce się sprawdziłoU mnie sie sprawdziło