reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No a ja właśnie nie znam dokładnej daty zapłodnienia, więc może dlatego nie wyszło :oo:
My też dzisiaj zostajemy w domku. Zrobiłyśmy z Zoją placki z jabłkami, pycha :tak: Zoja teraz spi a ja odpoczywam. Jutro jedziemy na Mazury, yupi.
W nocy moja córka wstała dwa razy, od bardzo dawna to się nie zdarzyło. Więc czuję się wyspana:-D

No a ja właśnie nie znam dokładnej daty zapłodnienia, więc może dlatego nie wyszło :oo:
My też dzisiaj zostajemy w domku. Zrobiłyśmy z Zoją placki z jabłkami, pycha :tak: Zoja teraz spi a ja odpoczywam. Jutro jedziemy na Mazury, yupi.
W nocy moja córka wstała dwa razy, od bardzo dawna to się nie zdarzyło. Więc czuję się wyspana:-D
Oj anitek, to tylko to Cie tłumaczy , ze nie znasz dokładnej daty :D A jeśli dodatkowo do zapłodnienia doszło np na przełomie miesięcy to tez nie wiadomo jak to sprawdzić :p
O, super ze wyjezdzasz. Odpocsniesz, oderwiesz sie od codziennosci. A czy Olgierda pojechala w gory? Dzisiaj siostra wychodzi ze szpitala. Czuje ze nachodzi jej pokarm, w szpitalu nie miała. Kupuje laktator i zobaczymy co będzie.

Kamila, dzieki za udział w eksperymencie i super ze u Ciebie tez sie zgadza :)

Hej dziewczyny. Jestem u rodziny i dziś jedziemy w góry. Tylko do poniedziałku co prawda ale zawsze coś. Fajnie jest się wyrwać z domu. Potrzebowaliśmy zmiany otoczenia. Sypnelo śniegiem i nie wiem jak my wózek przez te zaspy przewieziemy. Testu nie zrobię aneczqa bo nie znam daty zapłodnienia. To było dla nas zaskoczenie.

No a złożenie łóżeczka baby design to nie lada wyczyn. Cała rodzina próbowała i po godzinie faksem jakimś się udało....

reklama
Do góry