Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anita, popsulas mi eksperymentU mnie wyszedł chlopak, a jest Zoja
Też wyszło dobrze a znam dokładną date zaplodnienia :-)U mnie tez . Jestem ciekawa jak u Kamili, Olgierdy i Anity. Wszystkim moim koleżankom, siostrze, przyjaciółce się sprawdziło
Oj anitek, to tylko to Cie tłumaczy , ze nie znasz dokładnej daty A jeśli dodatkowo do zapłodnienia doszło np na przełomie miesięcy to tez nie wiadomo jak to sprawdzićNo a ja właśnie nie znam dokładnej daty zapłodnienia, więc może dlatego nie wyszło
My też dzisiaj zostajemy w domku. Zrobiłyśmy z Zoją placki z jabłkami, pycha Zoja teraz spi a ja odpoczywam. Jutro jedziemy na Mazury, yupi.
W nocy moja córka wstała dwa razy, od bardzo dawna to się nie zdarzyło. Więc czuję się wyspana
To integracja od początku :-)No a złożenie łóżeczka baby design to nie lada wyczyn. Cała rodzina próbowała i po godzinie faksem jakimś się udało....
BajeranckieDzisiaj Filipek konczy 7 m-cy. Uwielbia grac na pianinie męża wiec kypiłam mu na Wielkanoc:
Link do: Smiki, My 1st Electronic Organ, pianinko, niebieskie
Co prawda nie jest na taki wiek ale bedzie grał pod naszą kontrolą.