Zabieram się za robienie dań samodzielnie
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabieram się za robienie dań samodzielnie
Zoja tak je od kilku tygodni. Nie chudnie, wręcz przeciwnie waży ponad 9 kg.
U mnie Zoja szarpie, placze przy piersi jak chce zrobić kupkę lub zjem coś co może ja uczulać, np baton z czekoladą i orzechami.
Olgierda i co cztery godziny je 4 minuty? U nas dziś trochę spokojniej. Mały nie placze i nie szarpie się . Je 3-4 minuty co ok 3 godziny. Ale przed każdym karmieniem ze strachu mam palpitacje serca.Mój Staś je krócej niż zwykle. Potrafi oproznic pierś w 4 min. Serio. A wcześniej bywało 40...Podobno w tym wieku dzieci jedzą efektywniej. Nie martw się na zapas.
Zoja ma wodę w niekapku i buteleczce.Olgierda i co cztery godziny je 4 minuty? U nas dziś trochę spokojniej. Mały nie placze i nie szarpie się . Je 3-4 minuty co ok 3 godziny. Ale przed każdym karmieniem ze strachu mam palpitacje serca.
Olgierda, pięknie ze Staś polubił wodę U nas tez Oluś coraz chetniej pije choc niezbyt dużo. Ale przynajmniej juz sie nie kwasi
Wszystkie poicie dzieci z niekapkow?