Zabieram się za robienie dań samodzielnie
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabieram się za robienie dań samodzielnie
Zoja tak je od kilku tygodni. Nie chudnie, wręcz przeciwnie waży ponad 9 kg.
U mnie Zoja szarpie, placze przy piersi jak chce zrobić kupkę lub zjem coś co może ja uczulać, np baton z czekoladą i orzechami.
Olgierda i co cztery godziny je 4 minuty? U nas dziś trochę spokojniej. Mały nie placze i nie szarpie się . Je 3-4 minuty co ok 3 godziny. Ale przed każdym karmieniem ze strachu mam palpitacje serca.Mój Staś je krócej niż zwykle. Potrafi oproznic pierś w 4 min. Serio. A wcześniej bywało 40...Podobno w tym wieku dzieci jedzą efektywniej. Nie martw się na zapas.
Zoja ma wodę w niekapku i buteleczce.Olgierda i co cztery godziny je 4 minuty? U nas dziś trochę spokojniej. Mały nie placze i nie szarpie się . Je 3-4 minuty co ok 3 godziny. Ale przed każdym karmieniem ze strachu mam palpitacje serca.
Olgierda, pięknie ze Staś polubił wodęU nas tez Oluś coraz chetniej pije choc niezbyt dużo. Ale przynajmniej juz sie nie kwasi
Wszystkie poicie dzieci z niekapkow?