Tak, zamowilam dzisiaj taką matę jak Olgierda, tylko składająca się z większych elementow Link do: FISHER PRICE PUZZLE PIANKOWE MEGA MATA DLA DZIECIDziewczyny, a Wy piszecie o jakiej macie? O tych puzzlach?
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zamowilam dzisiaj taką matę jak Olgierda, tylko składająca się z większych elementow Link do: FISHER PRICE PUZZLE PIANKOWE MEGA MATA DLA DZIECIDziewczyny, a Wy piszecie o jakiej macie? O tych puzzlach?
Czasami mamy takie nocki, a teraz jak Zoję męczy latarek jest ich więcej. Dziś wstała tylko dwa razy. Starszego wyprawia tata, przygotowujemy wszystko wieczorem.Jejkū, anitek, 8 razy jadła?? Jak Ty dajesz rade? Przeciez rano musisz wstać wyprawie starszego do szkoły i w ogole jakos funkcjonować.
Anitek, strach się bać co by razem wyprawialiNad matą się zastanawiam i tak sobie myślę, że ewentualne do siedzenia, bo za chwilę nasze dzieci zaczną się czołgać i nie będą chciały być w jednym miejscu. My mamy matę taką zwykłą, nie z puzzli. Zoja na plecach leży chwilę, a jak już jest na brzuszku to kręci się wokół własnej osi i ląduje na dywanie. Straszny z niej wiercioch.
Ciekawa jestem Aniu co nasza dwójka razem by wymyśliła
Ja teraz szukam dla Zoi piramidki i chyba skuszę się na smartfonik.
Aveline, pięknie Maja rośnie, a tak się martwilas. Olek przy tej wadze miał więcej centymetrów wiec Twoja Mała musi być pulchniutkaCześć, dawno nie pisałam. Maja miała dzisiaj trzecie szczepienie. Wazy 7040g i mierzy 65cm. Maja bardzo zaczęła sie bać obcych, to rozwojowe, ale płakała na widok lekarza i pielegniarek. Kolejne szczepienie dopiero we wrześniu
Aveline, pięknie Maja rośnie, a tak się martwilas. Olek przy tej wadze miał więcej centymetrów wiec Twoja Mała musi być pulchniutka
Olek z dystansem podchodzi do obcych od samego poczatku. Pisalam nawet o tym kiedyś tutaj. Teraz jest tak, ze gdy gdzieś jedziemy to najpierw obserwuje z poważną mina a później dopiero rozdaje usmiechy i pozwala się wziąć na ręce. Ale zdecydowania najlepiej czuje się z domownikami.