Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie to nie wiem. zostało tak 1/3 w buteleczce wiec to pije. Ale pewnie wychodzi dużo mniej. A czy branie witaminy w tak dużych ilościach nie wpływa niekorzystnie na nasze dzieci?A ile bierzesz tej witaminy? Bo ja teraz jak czuje że mnie bierze to 1000 rano i 1000 wieczorem. I się jakoś trzymam. Moge funkcjonowac. A normalnie bym leżała bez sił.
To miejscowość na Litwie, gdzie jest aquaparkA co to Drusgiennik?
Używacie pampersow 4 czy 5 ?
Na ogół druga drzemka to ta na spacerze albo na tarasie. Dzisiaj druga byla w domu i mały spał....2 godziny!!! Matko, jak ja odpoczelam! Zrobilam sobie herbatę, umoscilam się na sofie i jak krolowa odpoczywała a nawet zdrzemnelam sie pol godzinki. Teraz mały od 15 śpi na tarasie ale jedziemy dzisiaj do mojej babci wiec mógłby się juz obudzić. Ale te dzieciaczki zawsze na przekór
Anitek, Kamila, jak wasze zdrowie?
Ale śliczna ta Twoja Zojka