doriq
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tak na szybko. Nie mam czasu sledzic, ale od czasu do czasu zagladam.
@ olgierda fajnie ze z katarem lepiej.
Pytalas o znieczulenie. Ja sie boje zniczulenia, ale mialam tensy. Troche pomaga, ale bezbolesnie to nie jest. Mialam ustawione na 6, mozliwe do 15, powyzej 6 bylo dla mnie nieprzyjemne.
@asinka85 zielony pot???? Koniecznie daj znac co jest przyczyną.
@karaiwina napisz mu ze urodzilas niech zwoci kase i zamow gdzie indziej.
Ktos pytal o rozmiary ubran. U mnie dzidzie male wiec 50, jak wypada male to ok, a jak wypadaja wieksze to i 50 za duzo. Rozmiar rozmiarowi nie rowny niestety.
Kilka porad na szybko. Wczoraj dostalam plytke z jezykiem niemowlat dunstan. Obejrzalam tylko troche. Wg mnie bardzo przydatna wiedza.
Jakby ktos mial problem z 2 po porodzie to polecam melilax, cudowny srodek[emoji12].
Postaram sie Was nadrobic.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@ olgierda fajnie ze z katarem lepiej.
Pytalas o znieczulenie. Ja sie boje zniczulenia, ale mialam tensy. Troche pomaga, ale bezbolesnie to nie jest. Mialam ustawione na 6, mozliwe do 15, powyzej 6 bylo dla mnie nieprzyjemne.
@asinka85 zielony pot???? Koniecznie daj znac co jest przyczyną.
@karaiwina napisz mu ze urodzilas niech zwoci kase i zamow gdzie indziej.
Ktos pytal o rozmiary ubran. U mnie dzidzie male wiec 50, jak wypada male to ok, a jak wypadaja wieksze to i 50 za duzo. Rozmiar rozmiarowi nie rowny niestety.
Kilka porad na szybko. Wczoraj dostalam plytke z jezykiem niemowlat dunstan. Obejrzalam tylko troche. Wg mnie bardzo przydatna wiedza.
Jakby ktos mial problem z 2 po porodzie to polecam melilax, cudowny srodek[emoji12].
Postaram sie Was nadrobic.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom