Kamila198234
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę że na wizycie tak dobrze myślałam wczoraj jak tam u Ciebie i wysyłałam dobre fluidy. Całkiem słuszna waga synka Już ostatnia prosta. U mnie bolących skurczy dużo mniej jakby się wyciszyło i włączył mi się syndrom wicia gniazda. Tak właściwie to czuję się bardzo dobrze. Oprócz skurczy i tego że jak w nocy wstaje na siku to mam napór że chodzę jak kaczka to nic mi nie dokucza. No jeszcze głód o 6-7 rano ale potem dosypiam sobie poranne śniadanko nawet do 10:00 Ciąża moja nie była lekka 1 trymestr mega wymioty od drugiego zawczesne skurcze leki i dużo leżenia więc 3 jest najlepszy od soboty jak się budzę widzę kołyskę i napawa mnie to optymizmem. U mnie córka też przy każdym skurczu pyta czy już. Teraz pyta jak się czuje w skali od 0 do 100 i jak mówię że mam skurcz to pyta na ile się czuje mówię np. 70 to mówi że spoko zacznie się jak spadnie samopoczucie poniżej 30 albo już nie będę chciała odpowiadać na to pytanie Bardzo jest troskliwa nic nie pozwala nawet podnieść jak spadnie. Wieczorem drapie mi plecki chyba z godzinę i gada z bratem. Zawsze wtedy jest mega aktywny i jej odpowiada stukaniem.Aveline, to ale cora przypakowala
Ja tez po wizycie. Czy wasi lekarze na ostatnich wizytach tez TAK badają? Do tej pory boli mnie krocze.
Ale do rzeczy ;-) Lekarz powiedzial ze widac ze wszystko aktywnie sie szykuje. Mam 1 cm rozwarcia, szyjka skrócona, główka Przyparta, łożysko 1/2 st, wód dużo. Mały wazy 3400!!
Jeżeli w tym tyg nie urodze to w niedziele do szpitala. Także za tydz juz na pewno będę tulic mojego chłopca
Asinka, nigdy w życiu nie slyszalam o czymś takim.
Olgierda dobrze ze jest lepiej bo jak ty mialabys rodzic z tym zatkanym nosem?
Dziobo, ale chyba nie będą ci jeszcze wywoływać ???
Kamila, co tam u ciebie?
Dobrej nocy dziewczyny