reklama
Mój ma takie dni ze ma czkawkę tez ze 4 razy. Ale zwykle 2....albo raz. I wtedy cały brzuch mi lata hihi.Czy Wasze maluszki też w brzuchu mają lub miały takie czkawki? Filip ma z 4 razy dziennie.
A ze mną coś nie tak. Mam taki apetyt na słodkie i to w ilościach w jakich mi się dotąd nie zdarzały. Właśnie zjadłam dwie bułki z serem dżemem i miodem i musiałam poprawić czekolada...niestety pękła cała. I wcale nie jest mi niedobrze wręcz przeciwnie....może po tych tabletkach na alergie. ...
Kamila tez mam syndrom wicie gniazda. Najchętniej bym wszystko wyczyścila, odkurzyla, ale muszę niestety małymi kroczkami bo energia nie ta sama co w 2 trymestrze. Zrobię coś i musze pół h poleżeć. ..ale jeszcze trochę czasu zostało. .chyba...bo skurcze się uciszyly. Ale czasem to się tak boje ze masakra. Jutro gin mi powie co i jak. Miłego dzionka mamusie
Kamila198234
Fanka BB :)
Ja taki apetyt miałam tydzień temu masakra. Nie lubię i nie jem takich rzeczy jak kebaby Pizza i chamburger owszem ale akurat keba mi nie leży. Czasami raz na kilka miesięcy mąż zamawia jak się nie dopinam do zamówienia. A tu pytam go który mnie nie zatruje i proszę aby zamówił podwójny z podwójnym serem Zjadam całego do końca a wieczorem wysyłam go po ciasto czekoladowe. Na początku chciałam pięlec cuasto baunty ale późno było. Padał ze śmiechu jak na następny dzień rano o 5 jadłam kanapkę w łóżku. Po wizycie już wiem młody był na wzroście wcześniej między wizytami prawie nic nie przybrał a tu w 2 tygodnie pół kilo. Co śmieszne po kebabie nawet nie miałam zgagi nic wchłoną się w takiej ilości bez śladu.Mój ma takie dni ze ma czkawkę tez ze 4 razy. Ale zwykle 2....albo raz. I wtedy cały brzuch mi lata hihi.
A ze mną coś nie tak. Mam taki apetyt na słodkie i to w ilościach w jakich mi się dotąd nie zdarzały. Właśnie zjadłam dwie bułki z serem dżemem i miodem i musiałam poprawić czekolada...niestety pękła cała. I wcale nie jest mi niedobrze wręcz przeciwnie....może po tych tabletkach na alergie. ...
Kamila tez mam syndrom wicie gniazda. Najchętniej bym wszystko wyczyścila, odkurzyla, ale muszę niestety małymi kroczkami bo energia nie ta sama co w 2 trymestrze. Zrobię coś i musze pół h poleżeć. ..ale jeszcze trochę czasu zostało. .chyba...bo skurcze się uciszyly. Ale czasem to się tak boje ze masakra. Jutro gin mi powie co i jak. Miłego dzionka mamusie
Wow to nieźle miałaś. Ale tak bardziej na słone i slodkie, bo ja tylko słodkie. I co teraz już masz normalnie? Czy miewasz wilcze napady? Ja mam trochę wyrzuty ze nie jem zdrowo i rozsądnie ale to silniejsze ode mnie...Ja taki apetyt miałam tydzień temu masakra. Nie lubię i nie jem takich rzeczy jak kebaby Pizza i chamburger owszem ale akurat keba mi nie leży. Czasami raz na kilka miesięcy mąż zamawia jak się nie dopinam do zamówienia. A tu pytam go który mnie nie zatruje i proszę aby zamówił podwójny z podwójnym serem Zjadam całego do końca a wieczorem wysyłam go po ciasto czekoladowe. Na początku chciałam pięlec cuasto baunty ale późno było. Padał ze śmiechu jak na następny dzień rano o 5 jadłam kanapkę w łóżku. Po wizycie już wiem młody był na wzroście wcześniej między wizytami prawie nic nie przybrał a tu w 2 tygodnie pół kilo. Co śmieszne po kebabie nawet nie miałam zgagi nic wchłoną się w takiej ilości bez śladu.
Kamila198234
Przed ciążą nie jadłam słodyczy teraz codziennie do udawanej kawki ciastka czekoladowe albo z 3 cukierki koniecznie czekoladowe to już rytuał po obiedzie i co gorsze męża wciagnelamWow to nieźle miałaś. Ale tak bardziej na słone i slodkie, bo ja tylko słodkie. I co teraz już masz normalnie? Czy miewasz wilcze napady? Ja mam trochę wyrzuty ze nie jem zdrowo i rozsądnie ale to silniejsze ode mnie...
Kamila198234
Pierwsza połowa ciąży mega świadome jedzenie Teraz jem to na co mam ochotę fakt że kocham warzywa i jem dużo owoców. Potrafię jak np wczoraj na kolację ugotować zupę buraczkową co śmieszne moja 9 letnia córka z chęcią się przysiadła do takiej nietypowej kolacji. Ale czekolady się nie wyrzeknę. Cukier w normie więc nie widzę powodu. Byłam grubsza przed ciążą. Przytyłam tylko 5kg Potas magnez żelazo wapń w normie a to takie pyszne
Dziobo
Ja całą ciąże miałam mega apetyt na słodkie. Nie mogłam usiedzieć na miejscu dopóki czegoś słodkiego nie wciągłam Teraz to troszkę zelżało Jem słodkie, ale już nie w takich ilościach jak wcześniej Przed ciążą w ogóle nie jadłam słodyczy, albo bardzo rzadko
@Kamila198234 5kg to strasznie mało!! Aż jestem w szoku Ja chyba faktycznie za dużo tych słodyczy zaczęłam jeść
@Kamila198234 5kg to strasznie mało!! Aż jestem w szoku Ja chyba faktycznie za dużo tych słodyczy zaczęłam jeść
karaiwina
Kamila ja tam przytyłam 14kg i tak jestem z siebie dumna, bo ostatnio było 18kg I też do najszczuplejszyvh nie należe, ba zmagam się z dużą nadwagą. Wiec super i zazdroszcze
Dziś już jestem wkurzona. Zamówiłam mamma tens w inno med. Zapłaciłam payu 2.08 i do dziś nie dostałam urzadzenia
Boję się, że poród się zacznie, a ja bez tego urzadzenia. Rodzilam z nim za pierwszym razem, nie wiem czy mi pomogl czy nie (nie mialam boli krzyzowych to fakt), ale nie wyobrażam sobie porodu bez niego. Czulabym ten komfort psychiczny... Sezon urlopowy w firmach kurierskich mnie dobija.
Dziś już jestem wkurzona. Zamówiłam mamma tens w inno med. Zapłaciłam payu 2.08 i do dziś nie dostałam urzadzenia
Boję się, że poród się zacznie, a ja bez tego urzadzenia. Rodzilam z nim za pierwszym razem, nie wiem czy mi pomogl czy nie (nie mialam boli krzyzowych to fakt), ale nie wyobrażam sobie porodu bez niego. Czulabym ten komfort psychiczny... Sezon urlopowy w firmach kurierskich mnie dobija.
Kamila198234
Poproś o numer przesyłki zobacz gdzie wisi i dociśnijKamila ja tam przytyłam 14kg i tak jestem z siebie dumna, bo ostatnio było 18kg I też do najszczuplejszyvh nie należe, ba zmagam się z dużą nadwagą. Wiec super i zazdroszcze
reklama
karaiwina
Kurcze jestem mailowo z wlascicielem, ktory pisze skarge do DPD, że kurier po przesyłki nie przyjechał już od tygodnio mimo podpisanej umowy. Napisal mi tylko tyle, że przez umowę podpisana i nie moze wyslac niczym innym ( i że jesli urodze bez to zwrócą całość kasy. Tylko ja nie chce kasy! Ja chce urzadzenie!!! I taka gadka.