reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
I po Komunii Było wspaniałe. Brzusio się najadł córką szczęśliwa Trochę się przemęczyłam ale mąż się zajął wszystkim w restauracji i po a dzisiaj leniuchuje.

reklama
u mnie gin robi USG przy kazdej wizycie, i dzis własnie miałam kolejne. Z dzidzią wszystko w porzadku, ma niecałe 1100g, wod plodowych dużo więc maluch ma jeszcze pełną swobodę ruchow. Moj termin to 22.08.

Mój lekarz tez przy każdej wizycie robi USG. Truskawa, super ze wizyta udana i z maluchem wszystko ok.
Kamila, ja tez wspominam Komunie syna ze wzruszeniem. Następna będzie za 10 lat! :biggrin2:

Ja ubranek jeszcze nie piore bo muszę kupić szafe żeby mieć je gdzie pochować.

Hejka
Witam z łóżeczka. Dziś kładę się spać wyjątkowo wcześnie. Padam. Dostałam w pracy straszny wycisk. Nie wiem jak ludzie nie mogą zrozumieć, że jak jest się w ciąży to należy się oszczędzać i robią wręcz odwrotnie. Upychają tak, że i bez ciąży trudno dać radę, tłumacząc się zdaniem: " bo niedługo cię nie będzie"...
Zastanawiam się czy nie zmniejszyć sobie pracy do 3 dni, bo i tak ma przyjść ktoś na zastępstwo to niech mu wciskają...[emoji12]
Zakończyłam dzień zakupem torby do wózka. Takiej praktycznej, z prawdziwego zdarzenia ( jak dojdzie wstawie foty) i od razu humor lepszy[emoji1]

@Dziobo ja będę prać i prasować jak się przeprowadzimy, choć wiem, że rozsądnie byłoby już teraz, jak jeszcze siły są.

@Kamila198234 super, że Komunia się udała.

@truskawa83 gratki wizyty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a ja prac nie mam jeszcze czego bo jeszcze nic nie kupiłam....
Podziwiam Te z Was, które cały czas pozostają aktywne zawodowo. Ja jestem na L-4 ale samo zajmowanie się domem i starszą dwójką jest dla mnie męczące.

Vercia ja też mam miseczkę dużą...narazie f a kto wie co będzie przed samym porodem.
Dziobo ciuszki nawet w meblach Ci się zdążą jeszcze zakurzyć.
Ja mam usg prenatalne za tydzień w poniedziałek.
Moje kopniaki też już są bardzo bolesne.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam 2 dzieci do opieki w domu i pracuję jeszcze też.Ale już mnie raczej w pracy oszczędzają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od kilku dni juz nie pracuje i powiem ze to jest po prostu luksus. Odpoczywam, spaceruje i nawet te nieszczęsne biodra mniej bola! Z tym ze mam prace w domu bo muszę zakonczyc cala dokumentacje, i wszystkie sprawy zwiazane z zakończeniem roku szkolnego.
Łącze się w bólu z dziewczynami z dużymi stanikowymi miseczkami :growl: Dziewczyny a czy będziecie kupowały staniki przez internet czy w sklepach stacjonarnych? Ja nigdy nie miałam typowego stanika do karmienia a mieszkam w małym miasteczku i watpie ze gdzieś tutaj kupie.
Kopniaki mnie nie bola. Wręcz przeciwnie, sprawiaja mi przyjemność. Ale mój synek nie kopie zbyt intensywnie, zresztą starszy tez był i jest spokojny ;)
Miłego dnia!
Czy Wy tez macie taką fazę na truskawki? :p

Do góry