reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
My zlozylismy lozeczko od razu po zakupie, żeby sprawdzić jak wygląda i czy wszystko jest ok. Miało być na chwilę ale tak jakoś zostało. Teraz juz by mi go brakowało gdybyśmy złożyli ;)
Brakuje mi jeszcze wanienki, ręczników, kosmetyków, tych wszystkich aptecznych dupereli dla mnie i dla Małego. Trochę jeszcze tego jest do kupienia.

reklama
Kamila a widzisz.
Ja mam 38 lat ....5 lat przerwy od ostatniej ciąży i na szczęście też ciążę dobrze znoszę i tym razem bez żadnych komplikacji.
Kotomiś ok.36 tc łóżeczko rozłożę więc w lipcu.Tak samo z praniem ciuszków.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja koszule i pidżamę kupiłam w Bonprix miałam już nie ciążowa z tej firmy i była super. Powinny dojść w poniedziałek i zobaczę jak gatunkowo i dam znać.

Właśnie koleżanka, która kupiła to samo łóżeczko powiedziała mi żebym sobie wcześniej sprawdziła go bo ona miała jeden element uszkodzony i później musiała czekać na niego 4 tygodnie, także w tym tygodniu pewnie złożymy :)

Dzień dobry dziewczyny! Która w tym tygodniu będzie podglądała swojego Skarbusia na USG? :)
Ja koszuli jeszcze nie mam, tzn mam jedna niby nie ciazowa ani do karmienia ale spokojnie może być bo jest luźną i rozpinana z przodu. Kupilam od razu kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży i zaczęły się krwawienia.
Miłego dnia wszystkim!

Czyli większość z was jak ja czeka jeszcze z tym ;) my chcemy składać w lipcu tak jak komode. Wtedy też poprasuje i popiore ciuszki bow czesniej nie widzę sensu by leżały i sie kurzyly skoro termin na okolice 20... Ja dziś wizytuje ale bez usg. Ginka nie ma maszyny w swoim gabinecie. Uroki luxmed ;( ale serduszka poslicham i to dla mnie najważniejsze ;)

Ja mam usg w przyszły poniedziałek.
Koszuli do karmienia i staników jeszcze nie mam...zostawiam to też na lipiec bo brzuch mi strasznie do przodu rośnie to kto wie jaki rozmiar kupić

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam koszule ostatnio w biedronce [emoji14] troche dluga musze skrocic :)
Ze stanikiem bedzie problem bo mam miseczke F.. zazdroszcze dziewczynom z malym biustem, nie maja takich problemow ze stanikami :/

reklama
Ja ciuszki już wyprałam i powoli je prasuje :) Mam gdzie je schować więc kurzu się nie obawiam :p Koszul jeszcze nie mam, ale planuje je zakupić w tym albo w przyszłym tygodniu :) Co do staników to pani w sklepie powiedziała, że najlepiej 2 tygodnie przed planowanym porodem zakupić bo jeszcze za wcześnie na określenie rozmiaru :) Jeszcze muszę wyprać rożki, kocyki i prześcieradła :)
USG prenatalne trzeciego trymestru mam w następny wtorek :)
Dziś w nocy mała mnie tak kopała, że budziłam się z sześć razy :p a kopniaki z dnia na dzień coraz mocniejsze aż się boje co to będzie w dziewiątym miesiącu :p

Do góry