reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
doriq, jakie te nóżki muszą być pyszne! :-D Wystaw zdjęcia jak mozesz.
Vercia, moja siostra chodzila do tego samego lekarza co ja i u niej mały tak się zakrywal ze lekarz dopiero w siódmym miesiącu zdradził płeć. Mój maluy wstydu nie ma i na każdej wizycie klejnoty pięknie prezentuje żeby mamusia nie miała żadnych watpliwosci :p

reklama
Dziewczyny mój mały wazy 930 gram( 27 tyg i 2 dn) , boje sie ze to trochę malo. Lekarz wystraszył mnie ze od 3 wizyt ma o 2 tygodnie krótsza kość udowa. Boje się. Przez miesiąc dostane chyba zawału albo osiwieje.

Ja mam wg gina 25 tyd i 1 dz i mam 850g z koscia udowa ok wychodzi na 25 tyd i 3 dz, ale dzieci roznie sie rozwija moze u Ciebie jest ok, nie zmartwiaj sie na zapas [emoji6]

Ostatnia edycja:
Vercia to chyba synek...gratuluje.
Doriq to super.Ja mam echo serca 29 maja.
Aneczqa może dzidzia po prostu mniejsza i szczuplejsza będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

1494618726-aaaaaa.jpeg

A to z dzisiaj, z nóżką w buzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wizyta w środę będzie 26t Ale czuję że bardzo przybrał na wadze przez te 3 tygodnie po sile ruchòw. Już ogarnęłam praktycznie cała wyprawkę zostały mi kosmetyki. W empiku promocja na leżaczek Tiny love 3w1 który miałam upatrzony i dodatkowo -15% jak się ściągnie i zakupi przez aplikację mobilną plus kurier w Polsce gratis to oszczędność prawie 100zł

Ja też bym się nie przejmowała wagą maleństwa z USG, bo te pomiary są takie mniej więcej i często lekarze się mylą, co do wagi. Mi w pierwszej ciąży lekarz robił w szpitalu usg dzień przed narodzinami synka, i powiedział, że będzie ważył max 3900, a urodził się 4350, więc prawie pół kilo się pomylił.

Co do wyprawki, to ja mam dopiero kilka rzeczy. Ubranka przejrzane po starszym synku, łóżeczko, koła do wózka (bo gondolę muszę kupić).

reklama
U nas też tak lekarz nie trafił z wagą bo Wiki w 38 tc miała 3200 a urodzona z wagą 4440 w 42 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry