reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kupiłam używany 3 w 1 bo po doświadczeni z córką wiem że potem czeka mnie zakup dodatkowej lekkiej spacerówki a teraz zależało mi na dużej gondoli bo rodzę na koniec sierpnia i czeka mnie w gondoli jesień i zima więc a mieszkam w Suwałkach na biegunie zimna więc chciałam zabudowaną

reklama
Witaj @magda-lo :) Też spodziewam się córeczki :)

Ja zamówiłam wózek Bebetto Murano 2 w 1 (nową wersję 2017), a fotelik Pebble Plus z bazą 2wayFix mam z Maxi Cosi :) Baza jest super, bo przy zmianie fotelika na większy dziecko nadal może jeździć tyłem do kierunku jazdy :)

Ja z Synkiem miałam wózek Baby Design Lupo Comfort i byłam bardzo zadowolona. Jak synek podrósł, to sprzedaliśmy i kupiłam tylko spacerówkę Bebetto Nico i też jest super. Więc teraz kupię tylko gondolę do Bebetto Nico i wózeczek będzie gotowy.

@Dziobo ja mam Pebble po synku, a co ma Pebble Plus dodatkowo?

Hej @magda-lo! Też mam synka ( 30 sierpnia 4 lata), a teraz będzie córeczka[emoji3]

Na 20 jadę sobie na basen, a potem zasiadamy do oglądania Eurowizji. Mam dziś nastrój na słuchanie wybitnych piosenek hahaha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jej pasztet i ogórek małosolny zawsze przed miesiączka przez trzy dni mogłam jeść a teraz pasztetu nie przelkne ;( W ogóle moje gusta i smaki się bardzo mocno pozmieniały. Nie moge melisy i zielonej herbaty a od malego tylko to pijam ;(

A mnie się chciało plakać bo zjadlam cały pasztet na kolacje ale maz powiedział ze rano przed siódmą pojedzie mi po świeży :p i juz mi lepiej ;)

Jej pasztet i ogórek małosolny zawsze przed miesiączka przez trzy dni mogłam jeść a teraz pasztetu nie przelkne ;( W ogóle moje gusta i smaki się bardzo mocno pozmieniały. Nie moge melisy i zielonej herbaty a od malego tylko to pijam ;(
Rozumiem Cie bardzo dobrze, ja przed ciaza moglam mleko litrami pic a teraz mnie odrzuca [emoji45] od sledzi rowniez..

Ja tez sledzi i makreli nie rusze, po mleku samym cierpię, moge bez laktozy do kawy mrożonej lub zwykłej. Kocham mleko czekoladowe a teraz zawsze konczy w ceramicznym..

Ja mam wizytę 16 maja.
Ja nie mam co liczyć że dostanę aż tyle ciuszków od rodziny.Mieszkamy zagranicą.Dlatego ciuszków muszè mieć trochę dla maleństwa.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry