reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja z wyprawki nie mam nic praktycznie :-p jedynie nożyczki i ciążki do paznokci i tą mate przewijak wielorazowy z pepco :-D ciuszków dużo nie będę kupować bo od każdego pewnie coś dostanę z rodziny na prezent :happy: w połowie maja pomału zacznę kompletować wyprawkę :-p wybrałyście już butelki do karmienia? Ja chciałam kupić szklaną z Lovi, jeśli nie dam rady karmić piersią

reklama
Hejka ależ dawno nie zajrzałam. Moja Wika tez w święta byla mega spokojna, dzis jak sie o 4 wiercila bardziej, pozniej kopa takiego dostałem i teraz znow grzeczna :)
Co do butelek ja dostalam zestaw tommee tippee :)

Jeszcze nie tak dawno narzekalam ze nie czuje ruchow a teraz...mały rozgrywa mecz co noc!;)
Uwielbiam to!
Ja z wyprawki mam ubranka 56-62, więcej w tym rozmiarze nie bed kupować
Kocyki dwa
I dziś zamowilam lozeczko i materacyk

No ja planuję mieć 10 komplecików na rozmiar 56 (bodziak + coś) resztę kupuję na większe rozmiary na razie same 62-68 resztę się kupi na bieżąco chyba, że jakaś super promo będzie.
Kocyk jak na razie mam jeden, łóżeczko i karuzelka czekają u teściów, musimy tylko dokupić materac i całą resztę do niego. A i mam z wyprawki jeszcze szczotkę z grzebykiem, pierwsze kosmetyki do kąpieli i mokre chusteczki :)
Wanienkę chce z ikea bo mi się podoba. Prosta i biała bez zbędnych udziwnień.
Mamy też od mojego ojczyma chrześniaka fotelik, ale dla większego dziecka więc potrzebujemy ten pierwszy :) - już wybrany model mamy będzie na bank Maxi cosi cabriofix i wstępnie wybrany wózek, który muszę pomacać na żywo w sklepie i porównać z inną marką.

@Vercia butelki będę kupować firmy Tommee Tippee tylko nie wiem czy 1 150 i 1 260 czy od razu dwie takie same. bo butla w domu musi być nie tylko na pokarm, ale np na herbatke antykolkowa

Ostatnia edycja:
Ja dostałam darmowe pakiety upominkowe z trzech różnych sklepów, wiec mam trzy różne butelki ( Avent, Lansinoh i Dr. Brown), dwie pierwsze małe, ostatnia duza, mysle, ze na poczatek wystarczy, tym bardziej, ze planuje karmić piersią.

Vercia, Dzieki za tabelkę. Jak
Bedziesz miała możliwość mozesz tez mnie do niej dopisać [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Tak z nowinek, jutro zaczynają się promocje -49% w rossmanie, nie wiem czy któraś z was się wybiera? chciałam sobie kupić jakąś dobrą, trwałą pomadkę :-p najlepiej matowa. Polecacie coś? Mam wiele szminek, ale bardzo się ścierają :oo: nawet z Dr Irena Eris ..

Ja w PL też doświadczyłam tej pogody a w Szkocji ciepło i wiosennie dziś.
Ja wczoraj przed wyjazdem zajrzałam jeszcze do lidla i parę bodziaków kupiłam i skarpeteczki dla małego.
W Cieszynie też tylko 1 lidl ale na uboczu położony to może dlatego tłumów nie było.
A ciuszki z lidla rzeczywiście są dobrej jakości.
E-O super że wszystko dobrze u maluszka i że się prawidłowo już obrócił.
Dzięki.Już po urlopie się udał.
U nas odwrotnie już we wrześniu może być zimno więc dużo letnich ciuszków nie kupuje.Narazie mam tylko ciuszki i te drobne rzeczy jak kocyki czy ręczniki.Ale w przyszłym tygodniu już zamawiam łóżeczko i pościel do niego ,komodę by ogarnąć większe sprzęty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,
Jestem nowa na forum Mam na imię Kamila lat 34. Mam już 9 letnią còrke a teraz oczekuję synka. Terminarz na 25 sierpnia a z Usg 10. Synek jest spory w 20 tygodniu prawie 500gram ale i còrcia miała 3750gram Od kilku tygodni na zwolnieniu lekarskim z powodu twardnienia brzucha z zaleceniem dużej ilości odpoczynku duphaston i nospa. Jak się nie forsuje jest ok. Teraz wieczorem dokuczają tylko przepowiadające z còrcią też miałam od połowy ciąży

Do góry