reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mój chłopaczek na usg nie zasłania się ale też trzeba trochę sprytu by podpatrzeć siusiorka...ekshibicjonistą nie jest.
Dziobo gratulacje.
AgaOle witam.Ja ze Szkocji więc raczej nazwa mojego szpitala nic Ci nie da.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AgaOle, pierwsze slysze o baby boom. Ja niestety tez ci nie pomoge, bo mieszkam w innym kraju.

Aneczqa, u mnie syn zawsze pokazywał, ze jest chłopakiem a córka przewaznie sie zasłaniała ;) .

Kotomis, Vercia, to trzymam kciuki za ujawnienie płci. Ja mam wrazenie, ze w tym roku jest tendencja na dziewczynki, przynajmniej w moim otoczeniu rodzą sie, badz maja sie narodzić, same dziewczyny. Poki co jestem jedynym wyjątkiem z chłopaczkiem w brzuchu :) .

Witam nowe sierpniowki!

My swieta w tym roku spędzamy kameralnie, tylko w naszym rodzinnym gronie z czego bardzo sie ciesze, bo nie musze za duzo szykować. Zjemy świąteczne sniadanie i mamy w planach wycieczkę do zoo z naszymi Psotami ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@AgaOle jeżeli akcja porodowa będzie postępować, czy też wody Ci odejdą to nie ma szans żeby Cię odeslali do innego szpitala. Najlepiej by było jakbyś zorientowała się w szpitalu, w którym chcesz rodzić jak to u nich wygląda. :)

Czyli są bobasy wstydliwe i mniej wsrtydliwe ;-)
Luska, w sumie nie wiem czemu nie lubię tego lekarza, jakiś malo kontaktowy jest i malo informacji mam od niego
Ale byłam dzisiaj na spotkaniu z położna, która powiedziała (o moim lekarzu) ze trafiłam w najlepsze ręce, tylko ze ja tego jakoś nie czuje.

Ja tez mam wrażenie ze same dziewczynki maja się urodzić, moje 4 koleżanki będą miały córki i tylko ja synka.

No patrząc na naszą tabelkę faceci przeważają ;-)

U nas wszystko w porządku, 431 g szczęścia tatusiowego - z powodu Anielki. Jest wynarzona córka i dostała różowe ogrodniczi i pierwszą sukienkę
@E-O u mnoe w pracy w tym roku pojawiło sie 5 chłopców, 1 w drodze a odkad pracuje jest ich jeszcze 4... Anielka jest pierwszą panna u mnie w pracy i wszyscy się już śmieją że złamała system. Dobrze pamiętam, ze mieszkasz w Niemczech czy coś pokreciłam.

My z mężem wielcy fani zoo. Gdziekolwiek jestesmy zawsze odwiedzamy jesli tylko coś takiego jest.

Kotomis, gratuluje córeczki! :)
Pewnie bedzie księżniczka tatusia, jak u nas, i fajnie, ze taki rodzynek sie trafił ;) . U mnie jeszcze tylko jedna znajoma jest w pierwszym trymestrze, wiec jeszcze płci nie znają a tak, jak juz pisałam, same dziewczynki wokoło.
Ja mieszkam w Nowym Jorku :)

reklama
Wlasnie spojrzałam na tabelkę, ale chyba nie jest zaktualizowana, albo jeszcze duzo dziewczyn nie poznało płci...

Do góry