Truskaweczka2017
Moderatorka
Dostałyście albo maila albo wiadomość prywatną. No chyba, że ktoś niedawno dołączył i nie napisał do mnie, że chce być na wątku zamkniętym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emika to nie grand to scenic wersja po lifcie mam nadzieję ze tez będziemy miec z nim dobre wpomnienia. U nas autko ktorym maz jezdzi to msks 2-3 lata, bo robi 60 tys km rocznie.Kurde dopiero co zaliczalysmy pierwsze prenatalne a tu juz @Morawka za tydzień masz połówkowe Wow ! ale ten czas mknie za chwile lato !
@Wiiktoriiaaa gratuluje autka mieliśmy scenica ale to chyba grand na zdjęciu ? Wymieniliśmy na espace ale ogólnie bardzo miło wspominam, renówki to mega wygodne autka
@--Aga-- tez miałam tico! Mój pierwszy samochód w spadku dostałam To pudełeczko - Żelazko a ile razy zapomniałam zgasić świateł i mi sie wyladowal akumulator to moje.... Ehh
Dzisiaj cos czuje ze czeka mnie nieprzespana nocka bo młody kaszle jak ta lala... w dzień w miarę okej a teraz przez sen masakra jakaś.
Aż mu dałam przeciwkaszlowy, moze pomoże , bo w dzień ma mokrawy ten kaszel ale żeby sie bidok nie męczył, nie wiem czy zadziala bo to taki ziołowy jakiś .
A jutro tak bardzo chciał iść do przedszkola bo maja robić makaron z truskawkami na kuchcikowie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A można jeszcze dołączyć do zamkniętego ?Dostałyście albo maila albo wiadomość prywatną. No chyba, że ktoś niedawno dołączył i nie napisał do mnie, że chce być na wątku zamkniętym
Bylam z Domi na ponad dwugodzinnym spacerze. Kupilam bioliq ze szczoteczka. Moze ogarnie ta moja sucha skore.
Chcialam mlodej kupic wieksza hulajnoge ale nic jeszcze nie ma.
Wozek widzialam. Dotykalam. Biore go za tysiaka. Wyprany spakowany w folie. Ma jeszcze rok gwarancji.
o.paulina ja chciałam tylko 2 dzieci ale po urodzeniu przyszła chęć na 3....więc różnie to bywa.
No chyba dla nas największym zaskoczeniem był synek Adeline...to tylko potwierdza moją teorię że lepiej poczekać do 16 tc z zapytaniem o płeć.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej kuzynki maz jest 8 dzieckiem. Ostatnim. Ma 7 starszych siostr
Ja mam nadzieje ze nie urodzenia później bo zależy mi żeby być na rozpoczęciu roku u dzieci.
Moje dziewczynki to ciągle zmieniają zdanie...raz ma być chłopak a drugi siostrzyczka...chyba się cieszą po prostu na dzidziusia.
Mamaa03 u mnie identycznie dziś...zjadłam na obiad fasolkę po bretońsku i zagryzłam sorbetem cytrynowym.W końcu wraca mi apetyt i przychodzą mi smaki ciążowe.
Guarana tu trzeba jakoś kombinować z pracą.Bo opłaty za żłobek czy przedszkole prywatne to w kilku tysięcach pl zł jak bym miaja to przeliczać i to za tydzień.Ja że będę miała 3 dziecko to w ogóle żadnego dofinansowania nie dostanę do przedszkola więc to odpada.Będę musiała sobie jakoś poradzić albo zostać w domu z dzieckiem.
Klusek super że udało się z wózkiem.
Cześć dziewczyny )) u mnie dzisiaj piękna pogoda aż żyć się chce.Chyba ogarnę mieszkanie na weekend już bo szkoda marnować energii na pierdoły no i zając czas przed dzisiejszą wizytą.
No i ostatnio mój M mnie zaskoczył w sobotę jedziemy na pierwsze poważne zakupy dla dzidzi))
A no i u mnie dzisiaj barszczyk biały z kiełbaską tak za mną chodził od kilku dni .Niech moc będzie z Wami !!!!
Czy ja też mogę prosić na zamknięty ?Dostałyście albo maila albo wiadomość prywatną. No chyba, że ktoś niedawno dołączył i nie napisał do mnie, że chce być na wątku zamkniętym