No, wreszcie mam chwilę, żeby usiąść. Zapomniałam, że dzisiaj do gina miałam pójść tylko po przedłużenie zwolnienia, więc nie bardzo mam o czym pisać. Aaa jednak mam. Jestem 6 kg (!) do przodu. Co to będzie, co to będzie... Połówkowe mam za tydzień w środę w szpitalu. Gin powiedział, żebym przyszła do niego na dyżur, to mi zrobi usg Dał mi do zrobienia jakieś badania z krwi, nic nie wspomniał o obciążeniu glukozą, a mnie dopiero teraz przyszło do głowy, że to na połówkowym chyba się robi. No nic, chyba jakoś to przeżyję
@dzag82 to faktycznie potrzebne Wam większe auto. B. ostatnio coś wspominał, że też musimy zacząć się rozglądać, bo nasze ma 20 lat i nie wiadomo kiedy się "skończy". I właśnie tu się pojawia problem, że pasowałoby kupić większy, żeby w razie kolejnego dziecka nie było problemu z umieszczeniem fotelika. A kasy brak... Czas zacząć trochę więcej odkładać. A na te Zafiry popatrzę, a nóż nam się spodoba
Ej ej ej, co Wy macie do bliźniaków, hę? Ja byłam złote dziecko. Jak już się zmęczyłam i poszłam spać [emoji14]
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
@dzag82 to faktycznie potrzebne Wam większe auto. B. ostatnio coś wspominał, że też musimy zacząć się rozglądać, bo nasze ma 20 lat i nie wiadomo kiedy się "skończy". I właśnie tu się pojawia problem, że pasowałoby kupić większy, żeby w razie kolejnego dziecka nie było problemu z umieszczeniem fotelika. A kasy brak... Czas zacząć trochę więcej odkładać. A na te Zafiry popatrzę, a nóż nam się spodoba
Ej ej ej, co Wy macie do bliźniaków, hę? Ja byłam złote dziecko. Jak już się zmęczyłam i poszłam spać [emoji14]
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom