Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O cholera... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!jestem po ponadprogramowej wizycie i dupa. kiepskie wyniki cytologii i batdzo dużo bakterii w moczu.
idziemy w profilaktyke nerek
Popieram, długo nie miałam prawa jazdy. Zmusiło mnie życie - przeprowadzka w miejsce gdzie autobus do zeszłego roku nie istniał. Mam dopiero 3 lata i nie wyobrażam sobie już życia bez auta, zwłaszcza z dzieckiem.Tez się zgadzam, ze warto mieć prawko. Dużo ułatwia w życiu. Przy dzieciach nieocenione, zwlaszacza jak się zaczyna przedszkole, szkoła, zajęcia poza lekcyjne. Ja robiłam będąc w pierwszej ciazy. Wcześniej w ogóle nie chciałam, rodzice mnie namawiali a ja uparta zawsze byłam na nie. W końcu się zmobilizowałem i zrobiłam. Zdawałam pod koniec 8 miesiąca, śmieje się ze wzięłam egzaminatora na litość z tum wielkim brzuchem