Safiya, MamaT, trzymam kciuk za dzisiejsze wizyty
Ja na razie kupiłam 2 kiecki (nawet nie takie typowo ciążowe, spokojnie później też w nich będę chodziła), jedne spodnie takie materiałowe po domu, 2 topy ciążowe i do karmienia, spodnie 3/4 używki z H&M. Z poprzedniej ciąży została mi tylko jedna koszula w kratę, taka do dżinsów. Czekam na dostawę wylicytowanych dżinsów z h&m. Na pewno jeszcze zapas legginsów kupię, jeszcze jedne dżinsy, krótkie spodenki i koszulki z krótkim rękawkiem. Wiem, że koszulki oversize zwykłe też nas pomieszczą z brzuchem, ale jednak takie typowo ciążowe zdecydowanie działają na plus jeśli chodzi o wygląd. Oversize robią z nas takie namioty, cycki razem z brzuchem. A te ciążowe są marszczone przy brzuchu i pięknie eksponują brzuszek, jest osobno brzuch i biust
. Strasznie ciasno mi już w normalnych spodniach... Ogrodniczki - oł noł noł noł... Choćby nie wiem jak bardzo mąż chciał, a ja nie wiem jak bardzo go kochała
O,
Aga, muszę ten tusz Rossmanowski wypróbować.
Klusek, o klucze już
No super. Olej męża. Ciesz się swoimi czterema kątami
Natalkuś, uo to masakrę będziesz miała w piątek
. A syna zostawiasz z kimś, czy jeszcze na dodatek z nim musisz jechać? Skąd dokładnie jesteś? Może z moich okolic, w piątek jestem wolna przez pół dnia
W doopę, ogłoszenie sprzed dwóch dni, samochodu już nie ma
. Pewnie był super, inaczej to stoją tygodniami. Ehhhh... Co za szkoda
. Czuję, że to będzie droga przez mękę. Tak to jest jak się kasy nie ma i na cud się liczy...