reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam z rana.
Nie piszcie dużo bo wpadnę Was nadrabiać dopiero wieczorem.Dziś mam busy dzień.Pół dnia w przedszkolu Wiki.Potem wpadnę ogarnąć bałagan który został po nas z rana i trzeba będzie jechać po Emi.
Miłego dnia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się przy słonecznym wtorku. Nadrobilam bo weekend był dość szalony. Mąż pojechał do Pl ugadac tynkarzy niby XXI wiek ale jak osobiście nie pogadasz to potem wychodza akcję.

Bardzo się cieszę z dobrych wiadomosci Luska super!
Dzag82 w temacie aut się nie wypowiem bo my na razie z racji skarbonki bedziemy chyba do końca życia jeździć naszym golfem :-D
Trzymam kciuki za wszystkich którzy podgladaja :)

Hej dziewczyny, miałam bardzo intensywny weekend i ani razu do Was nie zajrzałam [emoji17] Nie nadrobię tych 50 stron, przepraszam. Więc dzisiaj tyko o sobie.
W sobotę szliśmy na wesele naszego wspólnego kolegi i moja siostra wymyśliła, że przyjedzie do nas ze swoim chłopakiem, żeby się zająć przez ten czas Szymkiem. Nie chcieliśmy go brać, bo miało nie być żadnych dzieci a poza tym nie sądzę, żeby to dla niego była frajda. W dodatku mnie umalowała i uczesała, bo ma do tego talent, a ja jestem noga do takich rzeczy. Więc przyjechali w piątek po południu i zostali do wczoraj wieczorem. W piątek była u nas taka śnieżyca, że bałam się co to będzie na tym ślubie. Ale na szczęście było ciepło i słonecznie i ogólnie od tej soboty mamy super pogodę i ciepło jak w wiosnę :) Dzisiaj tylko jakieś chmury naszły. Ale i tak zaraz idziemy na spacer.
Pozdrawiam wszystkich we wtorkowe przedpołudnie!

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

witam słonecznie:)
Odprowadziłam dzieci przed 8 i byłam krew pobrać. Więc od rana na nogach i
w domku ogarnięte, obiad się robi. a ja muszę kawkę wypić ale mam pączusie do niej :p

Natalkuś ja też nie mam prawa jazdy a samochód pod domem, M na mnie krzyczy że mam uczyć się jeździć, zapisana jestem i trochę pojeździłam ale to nie jest dla mnie. nienawidzę być kierowcą.

Ja od miesiąca chodzę w ciążowych spodniach. Kupiłam dwie pary w h&m. Na Zalando sukienkę. W sobotę w orseyu sukienke, nie ciążowa o taka http://www.orsay.com/pl-pl/olowkowa-sukienka-z-zakladkami-41008098.html
Planuje jeszcze na lato jakieś dwie sukienki do śmigania kupić.
25 pixel na studiach pracowałam w stanach. Jezdzilismybdo Ohio po fairach i sprzedawaliśmy sugar wafells, zwiedziłam NY. No ale to było bardzo dawno temu [emoji3] Przygoda życia była.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Safiya, MamaT, trzymam kciuk za dzisiejsze wizyty

Ja na razie kupiłam 2 kiecki (nawet nie takie typowo ciążowe, spokojnie później też w nich będę chodziła), jedne spodnie takie materiałowe po domu, 2 topy ciążowe i do karmienia, spodnie 3/4 używki z H&M. Z poprzedniej ciąży została mi tylko jedna koszula w kratę, taka do dżinsów. Czekam na dostawę wylicytowanych dżinsów z h&m. Na pewno jeszcze zapas legginsów kupię, jeszcze jedne dżinsy, krótkie spodenki i koszulki z krótkim rękawkiem. Wiem, że koszulki oversize zwykłe też nas pomieszczą z brzuchem, ale jednak takie typowo ciążowe zdecydowanie działają na plus jeśli chodzi o wygląd. Oversize robią z nas takie namioty, cycki razem z brzuchem. A te ciążowe są marszczone przy brzuchu i pięknie eksponują brzuszek, jest osobno brzuch i biust :-p. Strasznie ciasno mi już w normalnych spodniach... Ogrodniczki - oł noł noł noł... Choćby nie wiem jak bardzo mąż chciał, a ja nie wiem jak bardzo go kochała :rofl2:

O, Aga, muszę ten tusz Rossmanowski wypróbować.

Klusek, o klucze już :blink: No super. Olej męża. Ciesz się swoimi czterema kątami :tak:

Natalkuś, uo to masakrę będziesz miała w piątek :oo:. A syna zostawiasz z kimś, czy jeszcze na dodatek z nim musisz jechać? Skąd dokładnie jesteś? Może z moich okolic, w piątek jestem wolna przez pół dnia :-p

W doopę, ogłoszenie sprzed dwóch dni, samochodu już nie ma :-( :(. Pewnie był super, inaczej to stoją tygodniami. Ehhhh... Co za szkoda :-( :(. Czuję, że to będzie droga przez mękę. Tak to jest jak się kasy nie ma i na cud się liczy...

reklama
Do góry