anntryb pisze:
Przyszły legginsy ciążowe, które zamawiałam na Allegro. Któraś z was wrzucała kiedyś linka, po 15 zwykłe ale cienkie i 18 zł 'ala ocieplane ale o wiele lepsze i nie prześwitujące. Wydają się być wygodne zobaczymy jak z trwałością
Dobiorę do nich tuniki i będę śmigać na wiosnę
Już doczytałam, że to nie są w sumie ocieplane tylko grubszy materiał. Czyli nie ma szans, że tyłkiem będę świecić?
Ja się nie mogę zdecydować, tyle tego jest na Allegro... Boję się, że jak kupię cienkie to będę miała majty na widoku całego świata. Widzę wzięłaś 40-tkę. Jaki masz wzrost? Ja normalnie noszę M, ale jak Ty masz L, a szczupła jesteś... to nie wiem
Wiecie co... ja to nawet majtki muszę zmienić, bo mnie obecne piją w podbrzusze... Tłuścioch wstrętny. I też pewnie będę szukała milion lat, aż w końcu urodzę, bo ciężko się będzie zdecydować i w ciemno kupić
.
GuaRaNa pisze:
@luska1979 a no mam
. Niestety to nie fizjologia tylko problem jest. Oddać nie mogę bo jedna tętnica. I nadciśnienie gotowe.
Może brata bliźniaka wchłonęłam... mój brat też ma podwójny narząd tylko nie pamiętam co.
Czekamy razem z Tobą na telefon!
A ja mam dwie śledziony
Jedna normalna, a druga taka maciupeńka. Przypadkiem się dowiedziałam przy darmowych badaniach z pakietu medycznego w pracy. Ale nie wiem co z tym dalej, bo tylko wyniki dostałam i w sumie zapomniałam z tym iść do lekarza rodzinnego zapytać.
Atfk, musiała przepięknie Twoja córka wyglądać na komunii
.Ja też lubię taką prostotę, klasykę. Puchate suknie ślubne też mi się nie podobają
I choćby nie wiem jak piękna by byłą panna młoda to w moich oczach taka suknia psuje efekt. Ale też zdaję sobie sprawę, że każdy lubi co innego i co innego się mu podoba.
luska1979 pisze:
Chyba sobie w kulki lecą.Nadal cisza.Oni myślą że kobiety w ciąży mają nerwy ze stali.
Uświadom tamte miłe panie, że tu pół Polski na wyniki czeka
I Niemcy... i USA...
Tyllkaaa pisze:
uźwa zaczynam panikowac! Moj gin mowi ze niepokoi go to dodatnie IgM, ja wczesniej czytalamze tak moze byc i bla bla jesli IgG jest ujemne.
A tu dzisiaj conie wejdę na onformacje to pisze ze jak jest Igm dodatnie to jest świeże zakarzenie.
Kuzwa jak to w konci do cholery jest
Ja nie pomogę, nic a nic się na tym nie znam, nie chcę strzelać i spisywać Ci informacji z internetu. Jeśli ufasz swojemu ginowi to rób co każe. Ale tylko powiedział, że go niepokoi, czy jakieś działanie wdrożył?
Ahh,
Luska, doczytałam. No i bomba!!!!!! Ale co tam... ja to wiedziałam, że to nie będzie Wasze zmartwienie
. Wykrakałam
No super.
Dzięki za info o tuszu Maybelline. Muszę wypróbować następnym razem. Ja ostatnio kupiłam Rimmel i kurde goowno straszne. Po kilku godzinach mam sine wory pod oczami, tak się sypie i maże. Do dzisiaj nie znalazłam tuszu idealnego z idealną szczoteczką (lubię zwykłe, proste, cienkie).
Staję na stronie 1578 - to ku mojej pamięci
Wrócę, ale lecę teraz jeden samochód w komisie zobaczyć i podpytać co nieco