reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Co do tuszu to polecam ten na zdjęciu. Niepozorny tusz z Rossmanna za 12 zł. Polecany przez blogerki, super rozczesuje i unosi rzęsy, nie kurszy się, długo zostaje na oczach. Porównują jego jakość do drogich i markowych tuszy. Spróbujcie może i Wam się spodoba bo ja używam go już od dawna ;)
IMG_20170228_091724.jpeg

Załączniki

• IMG_20170228_091724.jpeg
    IMG_20170228_091724.jpeg
    50,8 KB · Wyświetleń: 236
reklama
Oh nie! Pobudka o 8 i już nie mogę zasnąć. Wszystko przez to, że zobaczyłam piękne słoneczko jak świeci w salonie ;P Dziś w planach dluugii spacer z sąsiadka i jej półrocznym synkiem. Może lody w kawiarni? A co mi tam! :D
Równo za tydzień kolejna wizyta, mogłabym zaglądać do maleństwa codziennie [emoji170]

Też mam wizytę za tydzień;-)) więc będziemy razem siedzieć w stresie ! ;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

Witam wśród żywych ;)
@dzag82 sprawdzić nie zaszkodzi. Bo podwójny narząd może zaburzać procesy w organizmie. Powodzenia z autem!
@--Aga-- dla mnie też ze względu na szczoteczkę odpada.

Btw nie wiecie kiedy będzie znowu promocja w Rossmanie?

@Hola77 spokojnie ;) to minie. Ja właśnie nie jestem płaczliwa tylko mam napady gniewu. Masakra aż czuję jak mi ciśnienie rośnie. Na córkę na pewno znajdziesz jakiś babski sposób.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj o 14 klucze trafia w nasze rece od domu. Ale mnie juz moj wkurzyl i niech sobie sam odbiera. Oczywiscie zaraz potem do pracy jedzie. Pracoholik jeden.

reklama
Matko, dziewczyny zwariuje z tymi moimi hormonami jak Boga kocham. Wszystko mnie drażni, doprowadza do płaczu. Złoszczę się na syna o byle pierdołę. Co chwilę wychodzę na balkon, żeby ochłonąć i nie wybuchnąć. Zwariuje sama ze sobą.. A jeszcze narzeczony mi dzisiaj wyjeżdża na tydzień, wiec znowu będę sama ze wszystkim. W piątek wizyta u giną, a ja na chwilę obecną nie mam jak do niego dojechać (20 km w jedną stronę), bo **uj (za przeproszenie) mi z tego, że zostawia mi auto, jak ja nie mam prawa jazdy (poza tym i tak nie potrafię prowadzić). Chce mi się wyć[emoji24]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry