luska1979
Fanka BB :)
Marii19 nie stresuj się tak bardzo...wierzę że będzie wszystko dobrze i obędzie się bez zatrucia ciążowego.
Evelinia dobre z tym posikaniem zanim rozepniesz ogrodniczki.
Safiya trzymam kciuki za Twoją wizytę.Ja też uwielbiam moje spodnie z golfem.
No ja muszę jakiś płaszczyk wiosenny kupić bo mam tylko kurtkę dżinsową bo w drugiej obcisłej się już nie zapnę...guzik na brzuchu się odpina.A to w ogóle nie fason ciążowy.
To u Was 25_pixels dłuższe wakacje bo u nas rok szkolny do końca czerwca a już 15 sierpnia wracają do szkoły.Ja to w ogóle nie wiem jak się z tym porodem wyrobię skoro termin mam na 9 sierpnia.Cała nadzieja w cesarce.
Ja lubię klapki ale butów z obcasami nie uznaje odkąd mam dzieci.Na bieganie po placach zabaw odpadają
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Evelinia dobre z tym posikaniem zanim rozepniesz ogrodniczki.
Safiya trzymam kciuki za Twoją wizytę.Ja też uwielbiam moje spodnie z golfem.
No ja muszę jakiś płaszczyk wiosenny kupić bo mam tylko kurtkę dżinsową bo w drugiej obcisłej się już nie zapnę...guzik na brzuchu się odpina.A to w ogóle nie fason ciążowy.
To u Was 25_pixels dłuższe wakacje bo u nas rok szkolny do końca czerwca a już 15 sierpnia wracają do szkoły.Ja to w ogóle nie wiem jak się z tym porodem wyrobię skoro termin mam na 9 sierpnia.Cała nadzieja w cesarce.
Ja lubię klapki ale butów z obcasami nie uznaje odkąd mam dzieci.Na bieganie po placach zabaw odpadają
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom