Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O panda moje ulubione autko, dostałam od męża na 10 rocznicę ślubu, super autko na miasto, ja miałam full wypas z napędem na 4 koła (mieszkam w górach i mam stromy długi podjazd do domu) więc wysoko się siedziało. Dla nas już za małe (jest 4 osobowe) więc poszło w dobre ręce, ale ciągle mi szkoda!A ja nie mam dzieci i ciagle jestem nie do końca ogarnieta.
Hola ja wczoraj zjadlam trzy obiady. Szybko tego nie powtórzę.
Luska ja tez czekam na ten Twoj telefon.
A Katy83 nie odezwala sie wcale.
My tez będziemy autko zmieniac, właśnie czekamy co sie uda wujowi z Niemiec fajnego dorwac. My az tak duzego nie potrzebujemy. A drugi moj to panda i zostaje z nami mimo ze mały, ale uwielbiam to auto.
A pogoda super godzinkę spacerowalam.
Kotomiś glowa do góry, jutro będzie lepiej, każda z nas ma lepsze i gorsze dni.
Luska jakie dobre wieści! uczcij dobrą wiadomość! A nie mówiłyśmy że musi być dobrze!Dziękuje dziewczyny za kciukasy.Dzidzia zdrowa,nie ma zespołu downa.Och płaczę ze szczęścia i chyba spada ze mnie stres ostatnich dni.
Pełne wyniki już w przyszłym tygodniu więc już wtedy poznam płeć jupi.A jeśli będzie miało naszą mikrodelecję to już wezmę na klatę.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Joanna (drugie imię córy)Trzymamy kciukasy!!! Dobrze się tydzień zaczyna to musi być prawidłowy wynik!Luska super-bardzo się cieszę. Cały dzień zaglądałam czy masz już wyniki.
Teraz ja czekam na swoje nifty-trzymajcie kciuki, bo widać ze pomagają!