reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zamowilam te leginsy @anntryb w rozmiarze 2xl i chetnym dam znac czy dobre, bo ja spora jestem w tylku i brzychu alw 3xl wydaly mi sie przesada, licze ze sie ladnie rozciagaja. :) Dlugo czekalas na przesylke?

reklama
Atfk ja to bym czasem chciała by mniejsze z nich strojnisie były.Kiedyś to zbankrutuje na ciuchy dla nich.
Joanna trzymam mocno kciuki za Twoje wyniki...napewno wsparcie dziewczyn pomaga.Ja jestem spokojna że u Ciebie też będzie ok.Ja miałam o wiele gorsze wyniki testu pappa.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mam dzieci i ciagle jestem nie do końca ogarnieta.

Hola ja wczoraj zjadlam trzy obiady. Szybko tego nie powtórzę.

Luska ja tez czekam na ten Twoj telefon.

A Katy83 nie odezwala sie wcale.

My tez będziemy autko zmieniac, właśnie czekamy co sie uda wujowi z Niemiec fajnego dorwac. My az tak duzego nie potrzebujemy. A drugi moj to panda i zostaje z nami mimo ze mały, ale uwielbiam to auto.

A pogoda super godzinkę spacerowalam.

Kotomiś glowa do góry, jutro będzie lepiej, każda z nas ma lepsze i gorsze dni.
O panda moje ulubione autko, dostałam od męża na 10 rocznicę ślubu, super autko na miasto, ja miałam full wypas z napędem na 4 koła (mieszkam w górach i mam stromy długi podjazd do domu) więc wysoko się siedziało. Dla nas już za małe (jest 4 osobowe) więc poszło w dobre ręce, ale ciągle mi szkoda!

Ostatnia edycja:
Jak u was z ciuchami? Widzę, że powoli zaczynacie kupywać ciążowe. Ja się tak właśnie zastanawiam. Mam dwie ciążowe sukienki, takie zwykle. Jedną wyjściową. Spodni nie mam ciążowych oprócz legginsów. Nie wiem czy będę kupywać. A wy? Narazie we wszystko się mieszczę. Jeszcze [emoji12] ale widzę, że to raczej takie ostatnie podrygi. Mam fajne lniane spodnie troszkę za szerokie, mogły by wiec być. Do pracy mogę chodzić w czym mi się tylko podoba. Dresy i klapki nikogo nie oburzą, ale lubię casual look tak czy siak. Patrzę na te ciuchy na necie i nic mi się nie podoba. Mąż się śmieje, bo znowu będę narzekać na brak rzeczy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja głównie śmigam w legginsach i sukienkach/tunikach typu bombka. Mam spodnie ciążowe jeansy ale czuję się w nich jak słoń, do tego chyba ze 2 bluzki...Jak się zrobi cieplej to legginsy 3/4 ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje dziewczyny za kciukasy.Dzidzia zdrowa,nie ma zespołu downa.Och płaczę ze szczęścia i chyba spada ze mnie stres ostatnich dni.
Pełne wyniki już w przyszłym tygodniu więc już wtedy poznam płeć jupi.A jeśli będzie miało naszą mikrodelecję to już wezmę na klatę.

Luska jakie dobre wieści! uczcij dobrą wiadomość! A nie mówiłyśmy że musi być dobrze!

Ja też chyba jutro ruszę na zakupy bo Wiki ma dzień otwarty w przedszkolu.O 9.30 mają jakieś wspòlne recytowanie więc muszę zaraz po odwozie Emi do szkoły tam się udać ale zostawię potem Wiki na lunch to akurat na godzinkę wyskoczę na zakupy bo z jej przedszkola do miasta jest 5 minut piechotką.
Evelinia no tak to wygląda.Ale się cieszę bo już chcę znać płeć choć wiadomo nie to jest najważniejsze.

Tak mi ten poranek dzisiaj rozbił cały dzień... padłam po południu na godzinę i znowu problem w nocy będzie :( Pytanie było o spanie w dzień - chodzę późno spać, wstaję wcześnie wyprawić młodą do szkoły i potem odsypiam jeszcze ze dwie godziny. Jak kimnę popołudniu to nocka z głowy. Idę szydełkować to pomaga na wszystkie bolączki ;)

Aha @marii19 jeszcze w kwestii ciśnienia. Spytaj lekarza o holter. Najlepiej na 48h. Ustrojstwo buczy i nie jest z tym za wygodnie, ale lekarz ma pełen obraz pomiaru.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja akurat rano jeszcze pamiętam o smarowaniu brzusia.Wieczorem już mi się nie chcę.
Lenka082 ja w tej ciąży też strasznie słaba i zmęczona bywam.Ale płaczliwa raczej nie.

reklama
Do góry