reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag82 Spoko, najwyżej sama zużyję. Nie zmarnuje się. Ale podesłałam artykuł znajomej, która pracuje w sanepidzie i zobaczę co ona na te składy powie. :)

A używacie kosmetyków na rozstępy Mustela? Kurcze no ja się zastanawiam.. Jeden balsam to ok 100 zł. Jakby było warto to spoko, ale tak w ciemno kupować też nie chcę..

reklama
Aga, co prawda całego artykułu nie przeczytałam, ale zaciekawiły mnie te Waterwipes. Sprawdziłam cenę na Allegro, bo nigdy takich w sklepie nie widziałam... I ma-sa-kra!!! Prawie 20zł za 60szt :-p Niezły biznes. 99,9% wody i 0,1% ekstraktu owocowego. Za 20zł :laugh2: To ja już wolę do Rossmana się przejść, po chusteczki z czymś co dodatkowo działa kojąco na pupkę. Za 5,70zł za paczkę ;)

Aga, co prawda całego artykułu nie przeczytałam, ale zaciekawiły mnie te Waterwipes. Sprawdziłam cenę na Allegro, bo nigdy takich w sklepie nie widziałam... I ma-sa-kra!!! Prawie 20zł za 60szt :-p Niezły biznes. 99,9% wody i 0,1% ekstraktu owocowego. Za 20zł :laugh2: To ja już wolę do Rossmana się przejść, po chusteczki z czymś co dodatkowo działa kojąco na pupkę. Za 5,70zł za paczkę ;)
Ja uzywam waterwipes odpoczatku. Zazwyczaj kupuje na peomocji. Ostatnio byla w jednym sklepie 10 funtow za 12 opakowan. Teraz jest jakos 13 cos za 12 opakowan. Wiec planuje sie obkupic chusteczkami :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Luśka może faktycznie zawroty to urok ciąży . Teraz już oki☺.
Trzymam ✊✊ za jutro!

Ja z racji ze też będę miała cc zapytałam ostatnio lekarza mojego jak to wygląda. Powiedział że w tym szpitalu w którym on pracuje - jeśli zdecyduje się tam urodzić to cc robią tak 7-10 dni przed terminem.Wszytko wskazuje na to że Mój Remik będzie lipcowy.Daj Boże żeby tylko udało się go do tego dnia uchować w brzuchu.

Patysia152 pisze:
Ja uzywam waterwipes odpoczatku. Zazwyczaj kupuje na peomocji. Ostatnio byla w jednym sklepie 10 funtow za 12 opakowan. Teraz jest jakos 13 cos za 12 opakowan. Wiec planuje sie obkupic chusteczkami
No to taką cenę to ja rozumiem!! Wychodzi ok. 4zł za opakowanie. Ale nie 17-20zł :laugh2:Za szmatkę z wodą :rofl2: Tak to jest, jak coś zagranicznego się do Polski sprowadza... Niestety. Za taką cenę jak w kraju pochodzenia, to sama bym je kupowała.

Mąż mnie udusi ;P Cały dzień leniuchuję.. Wstałam o 12, złożyłam pranie, wstawiłam nowe, zaczęłam pakować prezenty bo wyjeżdżamy na weekend na podwójne urodzinki i tyle! Zero obiadu, zakupy nie zrobione.. Ale taka fatalna pogoda i leń w dupie, że szok! [emoji14]

reklama
Do góry