xmonax
Fanka BB :)
No faktycznie identyczna tylko mój kocur[emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No faktycznie identyczna tylko mój kocur[emoji2]
Ha, nie zapapugujecie, bo jedna sztuk była . Link do: torebka worek krata camel shopper bag XL sowa boho . (tzreba zjechać na dół, bo aukcja zakończona) Z resztą, jest dość.,... hmmm... osobliwa. Właśnie od znajomej usłyszałam, że dziecinna
Ja nigdy nie znajdę idealnej torby. Dlatego szukam szukam i wiecznie bez torebki chodzę, jakieś goowno pierwsze lepsze w desperacji wezmę z półki, byle tanie było. Ta jest idealna pod względem wielkości i kształtu - przydałoby się jeszcze zamknięcie i dwie komory w środku, z jakąś małą kieszonką. Ale na wyjścia z dziećmi i do sklepu super. Do stroju galowego nie potrzebuję Ma się zmieścić portfel, jakieś dokumenty, telefony, chusteczki, pieluchy, smoczki, autka, przekąski i picie A jak znajdę jakiś punkt, gdzie szyją torebki na zamówienie, to dam tą na wzór i mój materiał, jakiś bez oczu wzór sobie zrobię , z zamknięciem. Już mi raz buchnęli portfel z niezapinanej torebki. Dziękuję.
WitamJa sama nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć i zacznę szaleństwo zakupowe.
Patysia152 ja wczoraj lody o smaku cytrynowego cheesecake.
Jedynie co u nas nie jest dobre w tym menu że kompletnie nie biorą pod uwagę że matki karmiące nie wszystko mogą jeść więc masz np.sok pomarańczowy do picia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze ze ja nie wiem jak moja szyjka... to skad moge wiedziec czy cos nie tak.. mam nadzieje ze wszystko ok czekam na kolejne usg i poznanie lokatora chcialabym zostawic ta wiadomosc tylko dla siebie i eMa a jak wyjdzie zobaczymyPatysia152 prywatnie możesz zrobić usg sprawdzające szyjkę macicę...to dla kobiet mające z tym problem.
Mi nikt tego nie zauważył na usg...sama to wyczułam i dopytałam się położnej.
Guarana ale nic Ci się nie działo w pierwszej ciąży?Nie urodziłaś wcześniaka?
Martaem95 to chyba lepiej tak i masz szansę na parkę.
Beata1313 i jak zniosłaś takie porody?
Ja też od razu się cyckowałam z Emi...taka głodna się urodziła może dlatego że przez 8 h porodu nic nie jadłam.Położna powiedziała że wróci i pokaże jak ją przystawiać ale zanim wróciła Emi była już nakarmiona.
Dzag82 różnica między naszymi 2 tygodni...więc wydaje mi się że powinnam już ruchy dziecka.
Wiem wiem że ciekawie u mnie nie jest.
Ty rodziłaś przez cc?To teraz będziesz też mieć cesarkę?
Evelinia i co z tą szyjką macicy w tej ciąży?Nie ma to żadnego znaczenia że popękała?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom