reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Pixel zazdroszczę umiejętności ja z tych fajtłap co nic w domu nie zrobią ani nie uszyja na maszynie czy drutach. Ale to pewnie wina rodziców bo od malego chodzilam tylko na taniec, plastyke czy gimnastykę i czasem tak myślę, czy malucha nie zapisać obowiazkowo na jakieś inne zajęcia hehe... Zamiast klocków syn może powinien dostać plastikowy młotek i śrubokręt ;P a corka maszyne do szycia
Hahahaha kobieto... moi dziadkowie zawsze uważali, moje zainteresowania za chłopięce, dlatego wysyłali mnie na lekcje gry na fortepianie, tańca. Szycie odpada. Nienawidzę [emoji23][emoji23][emoji23] i nie potrafię. Podobnie jak robić cokolwiek na drutach. Ale potrafię robić wire jewelry, taka biżuteria ręczna. Uwielbiam cykać foty i zaczęłam uczyć się obrabiać. I nawet rok temu na wiosnę zajęłam drugie miejsce w konkursie na pewnej stronie (ma się ten talent najwyraźniej [emoji12]). Lubię robić różne rzeczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klusek , a miałam, ale póki co deszcz je za mnie myje :laugh2:

Kurektyna, przed chwilą dotarłam do wątku z wyprawką. BŁAGAM :sorry:, napisz co to za producent tych ubranek, są cudowne!!! Może znajdę gdzieś na necie... No zakochałam się.

U nas przy cesarce partner tez moze byc :) i moj eM byl :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też i bardzo to sobie dobrze wspominam. Zwłaszcza jak kazali mi się przestać śmiać bo krzywo natną. Ale weź tu przestań jak pan anestezjolog sypie żartami jak jakiś komik. Wszyscy obstawiają ile malec będzie ważył i czy na usg się nie pomylili z płcią [emoji23][emoji23][emoji23]

@Ancymonka ja mam poduchę w kształcie C. Ja też śpię głównie na boku, z podkurczonymi nogami i poducha jest super ;) polecam
My mieliśmy poród rodzinny. Teraz też tak chcemy. Tylko boję się, że w sierpniu będzie bardzo dużo porodów i zabraknie dla nas sali do porodu rodzinnego :( a ja nie wyobrażam sobie rodzić bez swojego M

Czym się różni sala do porodu rodzinnego i takiego co nie jest? Mniejsza jest czy co? Nie wiem jak to jest bo u nas każda jest taka sama, masz tylko max liczbę osób które mogą być przy porodzie.

@--Aga-- myslalam nad mama wie ape zostaly tylko płatne wejściówki i bede później polować na bezpieczny maluch ale tam z M chcemy iść tak w okolicach maja czerwca. Jak bedzie blizej kupna fotelika i porodu.

Muszę się wybrać do Biedronk8 a tak ni się nie chce. A wszystko wina ochoty na surowke z kapusty pekinskiej ;(

Ja miałam nadzieję, że takie delikatne stukanie to już ruchy, ale jak się pochwaliłam to wszystko ustało [emoji14] Maleństwo nie daje znać ani jak leżę płasko ani jak siedzę. Przyjdzie i na mnie w końcu pora :)

Aga spokojnie. Jeśli to pierwsze dzidzi to chyba trochę wcześnie.
Za trochę będą kopniaki.
Mój Remcio się kręci co trochę. Od jakiegoś tygodnia dość często. Ale to moja 3 ciąża .

Ja wymieniałem cały dach na nowy ,nie wiem ile dokładnie metrów kwadratowych ma mój dach musiałbym męża zapytać ,to ile wydacie na dach zalezy od metrażu oraz tego co tam chcecie zrobić ja np musiałam wymienić też całą więźbę dachową nie tylko dachówki bo wszystkie belki były stare i spróchniałe i to właśnie to drewno wyszło nam najdrożej ,dachówka aż tak dużo nie kosztowała u nas koszt wyniósł ok 30 tys zł ale tak jak mówię wymieniliśmy wszystko

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie zależy od wymiary dachu i czy ma byc dwu czy wielospadowym. My mamy dwuspadowy z blachodachowki to ladnie z więźba robota wyszło okolo 30 tys. Najlepiej zadzwonic przyjada i Ci bezplatnie wycenia materiał i robotę. U nas wyliczyli praktycznie co do złotówki.

reklama
Aga, mamy podobny czas ciąży. Ja tez jeszcze nic nie czuję. Nie wiem czy to źle, czy normalne, ale nie czuję.

Xmonax, mnie też wredota zmienia wyrazy :-p Jak juz puszczę post to potem kwiatki znajduję i edytować musze, bo czasem aż przegięcie, takie głupoty wychodzą.
Dzag to na pewno normalne. Przecież każda z nas inna.

Do góry