reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja wymieniałem cały dach na nowy ,nie wiem ile dokładnie metrów kwadratowych ma mój dach musiałbym męża zapytać ,to ile wydacie na dach zalezy od metrażu oraz tego co tam chcecie zrobić ja np musiałam wymienić też całą więźbę dachową nie tylko dachówki bo wszystkie belki były stare i spróchniałe i to właśnie to drewno wyszło nam najdrożej ,dachówka aż tak dużo nie kosztowała u nas koszt wyniósł ok 30 tys zł ale tak jak mówię wymieniliśmy wszystko

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom
30tys z wiezba , robota i materiałem? Mój liczył 35 gora wiezba na starym niby dobra, tylko laty trzeba . My mamy budynek gospodarczy plus dobudowę 80m . Spytaj męża jak możesz ile metrów macie. My byśmy chcieli blachodachówkę żeby nie obciążać juz tego budynku.

reklama
30tys z wiezba , robota i materiałem? Mój liczył 35 gora wiezba na starym niby dobra, tylko laty trzeba . My mamy budynek gospodarczy plus dobudowę 80m . Spytaj męża jak możesz ile metrów macie. My byśmy chcieli blachodachówkę żeby nie obciążać juz tego budynku.
Tak 30 tysięcy ogólny koszt ale nasz dach nie jest duży ,jak mąż wróci to się dowiem

@kotomiś Tak, dostałam maila zwrotnego z linkiem aktywujacym moje zgłoszenie.
Nie słyszałam o warsztatach z famili. Weszłam na stronę wciazy.*-spam-* to te warsztaty? Podają termin tylko na Warszawę, ciekawe czy będą gdzieś jeszcze.

Ja dawałam ceramiczną dachówkę

To tez pewnie drożej , blacha tansza. Mimo to daj znać ile metrów mieliście jak mąż wróci. Ja mam w rodzinnie budowali się, ale to nawet się nie przyzna ile co kosztowalo. A przeciez nie chodzi mi o wscipstwo , bo i tak będę sama wydawać i później się dowiem . Chodzi mi bardziej o to żeby się rozeznać czy kasy starczy

reklama
Aga, mamy podobny czas ciąży. Ja tez jeszcze nic nie czuję. Nie wiem czy to źle, czy normalne, ale nie czuję.

Xmonax, mnie też wredota zmienia wyrazy :-p Jak juz puszczę post to potem kwiatki znajduję i edytować musze, bo czasem aż przegięcie, takie głupoty wychodzą.

Do góry