reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć Dziewczyny, byłam zajęta i nie miałam czasu pisać na forum.
Właśnie przeczytałam, że Justyna Wm - Twoja koleżanka urodziła w 32 tygodniu. Dobrze, że pojechała do szpitala....biedactwo małe i już operacje musiał przejść. Musi być dobrze, teraz są takie sprzęty, wiedza lekarzy. Mój siostrzeniec urodził się 5 tyg przed terminem był maluski.... a tu chlopczyk urodzony w 32.... Kruszynka. :'(
Ikulka u mnie też miało być tylko badanie ginekologiczne ale wyblagalam i tylko dowiedziałam się, że będzie chłopak na 100% nic innego Pani doktor nie sprawdzała...
Witam nowe mamusie :-)

Mnie dzisiaj cos krzyz boli ale nie wiem z jakiego powodu...
Brzuch to ja mam straszny ! w dzien robi sie strasznie duży i twardy a nad ranem dużo mniejszy.
Wydaje mi się że to sa jakies mega wzdecia.
Ale faktem jest to ze macice mam na pewno powiekszoną i to widze. :)

Też wieczorami mam wielki brzuch, oprócz tego cierpię na drazliwosc jelita grubego i musze uważać co jem... bo inaczej odlecialabym jak w balonie. Rano brzuch jest mniejszy.... :-)

Justyna, biedne Maleństwo :-( :( I biedna cała jego rodzina :-( :( Tyle czekania, wszystko w porządku, i w zasadzie tuż pod koniec takie nieszczęście... Trzymam kciuki, żeby Maluch się z tego wykaraskał. Musi być dobrze. Teraz medycyna lepiej jest przygotowana na takie sytuacje niż jeszcze kilkanaście lat temu.

Też nie dopuszczam innej myśli, tyle wiem że waży 1600, już po operacji i pierwsza doba najważniejsza..Kurczę człowiek nigdy nie wie co go spotka, cała ciąża zdrowa a tu takie coś :(

Jak pomyślę ze jutro czeka mnie wykazd dk Wrocka i badania z dzieciakami to mi sie odechciewa.... Będzie dzień wariata :/
Za to dzis chyba rodzinnie doszliśmy do porozumienia względem imion :) ufff bałam sie ze będzie gorzej ^^

Dzięki xmonax.Fajnie było.Do domu mamy pół h autem to coś napiszę.
Potem szybka kolacja i dziewczynki do wyrka.
Mi jeszcze kurczak nie wchodzi.Inne mięso to już tak.
Patysia ale ja nie sądzę by to był zd bo w poprzedniej ciąży też nie nastraszyli że to zd i w stresie jak Adeline byłam przepłakałam 3 tygodnie do amnio bo tyle musiałam na nią poczekać.A po prostu.nasza wada w diagnostyce daje podobne wyniki jak zd...niskie nt a bardzo podwyższone markery testu pappa.Tak nam tłumaczyła genetyczka.Więc jeśli mam takie obciążenie i szansę dużą na kolejne dziecko z tym to raczej nasza mikrodelecja to niż zd.
Zresztą poczekam na opinie genetyczki najpierw.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie na basenie zgaga chwyciła...oj te uroki ciąży.
Aga to super że wyniki masz dobre.
Ja właśnie w 2 ciąży wynik cukru poniżej miałam ale u nas nikt tym się nie przejął...ale u nas inny świat jak już pisałam.
Safiya ja uwielbiam słodki kubek.
Guarana to trzymam kciuki byś się upewniła co do płci.
Ja jutro wizytuje u położnej to bez usg o 10.40.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry