reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@ikulka czemu nie powiedziałaś, że życzysz sobie usg?
@luska1979 będzie dobrze, ja w to wierzę, pappa to nic :happy:

mój dzień był aktywny - w pracy do 13:15, a na 14 już paznokcie .. na 17 internista (EKG miałam, wszystko oki), po drodze Rossmann, właśnie siadłam :eek: odnalazłam 'Słodki Kubek' w szufladzie, więc poprawiam sobie humor :laugh2:

dzisiaj moja mama podając się za mnie dzwoniła do Sodowskich, wyniku z płci dalej nie ma, a co najlepsze "procedura własnie została rozpoczęta" - laski to jakaś kpina :( czyli cały poprzedni tydzień na nic, ja nie wiem z kim ja gadałam w ogóle .. kazałam mamie dzwonić, bo ja bym je zmieszała z błotem, tłumaczą się różnicą czasu blabla z kierowniczką gadać nie można, bo podobno na urlopie, znowu czekamy, mama dała im jeszcze 2 dni :o walka z wiatrakami normalnie, aż boję się tam pojechać, bo ich rozniosę .. o_O

Aga, powiem Ci, że zgłupieć można z tym poziomem glukozy. Dla diabetyków norma na czczo to 60-90. To czemu mają dla ciężarnych w laboratorium inną? Wg norm nieciążowych to miałabyś ok. Z resztą ja półtora roku temu też się takich norm miałam trzymać. Na czczo miało być między 60 a 90 i już. Wszystko inne miałam zaznaczać od razu. Ale nigdy poniżej normy nie miałam.

@safiya ja chyba bym napisała maila albo pismo z reklamacją. Że jak się nie wywiążą to sprawę nagłośnię itp. Kupę kasy zapłaciliście. A inne wyniki masz od nich na piśmie? Tydzień czasu, niech se jaj nie robią ze strefą czasową...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie usg na każdej wizycie. Raz nie miałam bo akurat w ten sam dzień prenatalne było. Ciekawe czy mi potwierdzi tą dziewuchę w czwartek, jak nie to muszę czekać do połówkowego a mam chyba najpóźniej z was. A ciuszki różowe kupione [emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@GuaRaNa o masz:/ i teraz tez mimo wszystko będziesz brala zzo ? bo ja jak będzie szansa to raczej tak:) to duuuuuuua ulga :)
I ja tez jutro z rańca na badania,dobrze ze sobie przypomniałam, ze nie mam pojemniczka na mocz, mąż ma zakupić po drodze.

@dzag82 Hm.. Ale ta norma w laboratorium to taka ogólna, nie biorą pod uwagę czy jestem w ciąży, więc może faktycznie dla ciężarnych inna norma i mam okej?
Poczekam spokojnie co powie gin, nie będę nawet dr Google pytać bo to nie ma sensu ;)

Piękne te sukieneczki i mamusie jakie laski ja już tak dobrze bym w nich nie wyglądała [emoji6] może rozejrze się za jakimś namiotem hehe he

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie o to chodzi że wszytko zależy od tego jakie mamy nogi, a jak spuchną to już w ogóle lipa, obcasy odpadają a do maxi można założyć ładne płaskie sandały. Tak patrzę po sobie przynajmniej co bym założyła w czerwcu, bombka na pewno nie oj nie [emoji12]
W ogóle jak można reklamować sukienki ciążowe na 18letnich modelkach bez cellulititu, skandal [emoji1]

reklama
Tak Aga, lepiej poczekaj, bo faktycznie bez sensu sprawdzać, skoro wszędzie inne normy można wyczytać...
I cukierka sobie zjedz :-D

Do góry