reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Wiiktoriiaa już się nie mogę doczekać swojej poduchy, ale to jeszcze 3 tygodnie.
@ikulka też bym wkurzona była tym bardziej po przejściach..ale to nie twój jedyny lekarz?
@--Aga-- pan kiełbasa super, też chcę prostą poduchę.
@25_pixels też lubię taką robotę ale w tym roku pasuję ;)
@Patysia152 znieczulenie zewnątrz oponowe. Tak będzie chodzić bo ten płyn się odnawia, ale tydzień wycięty z życiorysu :(
@emikaa ja właśnie miałam taki spadek ciśnienia, bardzo się nakombinowali żebym nie odjechała.
@dzag82 miłego spa. Też się muszę wziąć za siebie, na razie to się maszynka do golenia ładuje [emoji23]

Moja wiosna to chyba na chwilę była, jest jakaś mega zmiana ciśnienia i mam wrażenie że się za chwilę obalę. Na dodatek tak źle mi było po tej pomidorowej dzisiaj...a jutro na badania bladym świtem, mam nadzieję że nie będzie kolejki bo tu u nas chyba nigdzie nie respektują dwupaków :/

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to na zamówienie jakas specjalna, ze az tyle czasu? :)

reklama
@safiya ja chyba bym napisała maila albo pismo z reklamacją. Że jak się nie wywiążą to sprawę nagłośnię itp. Kupę kasy zapłaciliście. A inne wyniki masz od nich na piśmie? Tydzień czasu, niech se jaj nie robią ze strefą czasową...

tak najważniejsze tak naprawdę mamy - płeć jest tylko dla zasady, niech nie myślą, że będą tak ludzi traktować .. :hmm:

@safiya ja chyba bym napisała maila albo pismo z reklamacją. Że jak się nie wywiążą to sprawę nagłośnię itp. Kupę kasy zapłaciliście. A inne wyniki masz od nich na piśmie? Tydzień czasu, niech se jaj nie robią ze strefą czasową...

tak najważniejsze tak naprawdę mamy - płeć jest tylko dla zasady, niech nie myślą, że będą tak ludzi traktować .. :hmm:

Lody koral zjedzone zaraz po obiedzie (przez was) a potem 2 h spanie. Co jest? Miałam odczuwać napływ energii [emoji6]

W ogóle to mi dziś smutno, koleżanka w nocy urodziła synka w 32 tygodniu, nie czuła ruchów dziecka, w nocy pojechała do szpitala i jej zrobili szybkie cc. Dostał 1pkt po reanimacji, dziś już przeszedł operację na jelita [emoji22]

Wysyłam bo zapomnę zdjęcie promocji w Biedronce, jakby ktoś potrzebował ;)
IMG_20170220_171851.jpeg

Załączniki

• IMG_20170220_171851.jpeg
    IMG_20170220_171851.jpeg
    92,6 KB · Wyświetleń: 293
reklama
@GuaRaNa o masz:/ i teraz tez mimo wszystko będziesz brala zzo ? bo ja jak będzie szansa to raczej tak:) to duuuuuuua ulga :)
I ja tez jutro z rańca na badania,dobrze ze sobie przypomniałam, ze nie mam pojemniczka na mocz, mąż ma zakupić po drodze.
Jak się nie da rodzić w wodzie to zobaczę. Poprzedni poród cały na leżąco i nie dałam rady. Teraz liczę na jakiś ruch i zobaczymy jak pójdzie. Ja nawet partych nie czułam, ale co się przed wycierpiałam to moje...

Do góry