W ciąży taka sukienka obejmująca brzuch jest chyba najlepsza. Lepiej bombka niż namiot, taka co będzie odstawać na brzuchu. Ja nie sądzę, żeby przy większej figurze lepiej wyglądały takie masywne sukienki maksi, i to pod koniec ciąży. Jeszcze bardziej potężnie może się w nich wyglądać... Te co Emikaa pokazała, do kolan, to fajne. Te maksi wg mnie odpadają.klusek pisze:Co do sukienki typu bombka. Na niskiej osobie z rozbudowanymi lydkami bedzie bardzo zle wygladac.
Marii19, pyłek pszczeli mówisz... Tymek ma 4,5 roku. Ja w sumie nie znam zastosowania pyłku pszczelego, oprócz tego, że działa wzmacniająco na organizm. Ale co raz więcej tego wszędzie widzę i się zastanawiałam, co z tym robić Muszę faktycznie się tym zainteresować.
Luska, czyli czekamy razem do czwartku. I trzymamy kciuki za jak najlepsze wieści.
Mama-julia, witaj Współczuję cukrzycy ciążowej. Ale przy takich wynikach jak podałaś, to chyba możesz z nią walczyć dietą, bez insuliny?
Aga, dobre z tym, że z różnych miejsc jesteśmy Moja gin zawsze mówiła, że lipiec-sierpień i przełom roku to najgorętsze okresy na porodówkach.
Marii19, ale czego się nie robi dla powiększenia powierzchni mieszkalnej... Dasz radę
Kurde, usypiałam Witka i zasnęłam z nim Prawie godzinę spałam, obudziło mnie Tymka "mamooo" pod drzwiami sypialni. Bo mu się telewizor z bajkami sam wyłączył
Ostatnia edycja: