patik80
Fanka BB :)
dzag82 zdrówka dla synka!!! niestety u nas też ciągłe infekcje...sezon jesienno-zimowy to katastrofa, pierwszy rok w przedszkolu, zaliczyłam dwa razy szpital , raz z Zosią, raz z Jasiem, czym dzieciaki starsze tym lżej przechodzą te infekcje, ale i tak jesteśmy uziemieni pozostaje życzyć dużo sił i cierpliwości
powodzenia dziewczyny na wszystkich wizytach &&&&&
dobrej nocki
powodzenia dziewczyny na wszystkich wizytach &&&&&
na opryszczkę oprócz plasterków compleed i zoviraxu nic więcej nie używałamhey dziewczyny
W piątek pisałam, że mega słaby tydzień i wieczorem w piatek pojawiła sie opryszczka na wardze co oznacza u mnie osłabienie. nie ukrywam, że troche się stresuje tą opryszczką. Kobietki, które przechodziły opryszczke w ciąży - brałyście coś oprócz smarowania tego? Jakieś leki ?
Co do anemii - w poprzedniej ciąży miałam obniżoną hemoglobinę i mój gin przepisał zastrzyki z żelaza. O ile w trakcie podawania nic nie bolało, tak tydzień po porodzie wyszły siniaki i miejsca ukłuć stały się bolesne. Co najciekawsze bolesność i siniaki utrzymują się do dzisiaj a minęło 18 miesięcy !!!!!
Ja weszłam w 17 tc i raczej ruchów nie czuje. Zaczynam schizować, bo wizyta dopiero za tydzień. Juz 2 tygodnie mojego bejbika nie widziałam.
dobrej nocki